מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
שלומות
נשאות brca1oc3c
הישנות 3. אוגוסט סיום טיפול כמוטרפי ציספלטין בלבד. מרקר -8.
בפברואר מרקר 20.
בסוף אפריל בוצע פט סיטי שהדגים נגע בודד באגן. והוצא בשלמותו בחודש מאי. מרקר ביום ניתוח לפרוסקופיה -80.
אני לקראת החלטה לטיפול כמוטרפי מניעתי. לפי הנתונים האם אני עמידה לפלטינום?
דר קורח היקר שלום
האם במקרים מסויימים. הינך משתמש בתרופה טלזופאריב גם לנשאיותbrca בסרטן שחלות.
)הנני יודעת שבהתוויה זה לסרטן שד גרורתי)
דר יקר שלום
בדצמבר 2018 .בפט סיטי הכול היה נקי חוץ מ-קליטה פתולוגית(suv13) בגוש פרירקטלי ימני באגן. מימדים 2.8*2.9 סמ.
חודש לאחר מכן ביצעתי לפרוסקופיה. והוציאו נגע זה בשלמותו.
ביצעתי גם 6 טיפולי כמו רק בחומר אחד ציספלטין למניעה.
מהלפרוסקופיה ועד חמישה חודשים לאחר סיום הכמו .המרקר היה תקין. וכרגע הוא בסביבות 21.
עקב עלייה מתונה שעדיין בנורמה .ביצעתי פט סיטי ושוב -קליטה פתולוגית (suv13.5) בגוש פרירקטלי ימני באגן שעובר האדרה בממדים של 2.8*2.3 סמ עם מרכיב ציסטי מדיאלית לו בקוטר 2.5סמ.במיקום דומה לגום שהודגם בבדיקה קודמת. בועות אוויר קטנות באספקט תחתון של הגוש.
האם תוכל בבקשה להסביר לי.איך ייתכן שבינואר 2019 .חודש לאחר הפט סיטי הנגע הוצא בשלמותו.
ועכשיו אחרי שנה וחצי בקירוב הממצאים תואמים לפיענוח הקודם. או שאני טועה? כמו כן באם תוכל להסביר לי את מה שהרדיולוג כתב באבחנה של הפט סיטי העכשווי
מודה לך וממתינה מאוד למענה
סיכום לפט סיטי האחרון; קליטה פתולוגית בגוש אגני מימין .
פרט לכך ללא קליטה פתולוגית של fdg