מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
בת 25 בהריון הראשון הבחנתי בגוש ליד המפשעה אחרי בדיקות רבות גילו שיש לי לימפומה עשו לי ניתוח בזמן ההריון להוציא את הגוש שהגיע ל8 סמ היום אני אחרי לידה עשו לי פט סיטי וראו שיש עוד בלוטות קטנות באיזור המפשעה
נתנו לי כמה אופציות
1 מעקבים ללא טיפול
2 טיפול ביולוגי שרק יבלום את המחלה
3 12 טיפולי קרינה בעוצמה חלשה שיחסל את המחלה. את השחלה יזיזו על מנת שלא תפגע הבעיה היא שהרחם תוקרן חלקית ואני מפחדת שלא אוכל להכנס להריון בעתיד
אני לא ישנה בלילות ולא רגועה כלל מרגישה חוסר אונים כבד
אשמח לשמוע לגבי פוריות ומה מבין האופציות יהיה הכי טוב עבורי ועבור הרחבת המשפחה