מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
שלום, כתבתי בעבר ואשמח לייעוץ נוסף.
אני בת 35, ללא לידות, בעודף משקל.
ב 6.5 עברתי היסטרוסקופיה וגרידה, שם התגלו הממצאים שביקשתי לפענח בהודעתי הקודמת וכבר ענית לי לגביהם (אוסיף כאן בסוף לתזכורת).
ב 23.5 התחלתי לקחת מדי יום MEGEXIA 160mg. הרופא המטפל אמר לי שזה יפסיק לי את הדימום, אך עכשיו, שבוע וחצי מאז שהתחלתי לקחת את התרופה - עדיין יש לי דימומים שבאים והולכים. זה יכול להיות כמעט יום שלם ללא דימום, ובבוקר שאחרי - דימום מוגבר עם קרישים לכמה שעות עד שנרגע או נעלם או לילה שלם של דימום מוגבר שנפסק בבוקר וכו'.
כמו כן, יש לי כאבים חוזרים ונשנים - חלקם כמו כאבי מחזור (שמגיעים עם הדימום ונעלמים לאחר שנפסק) וחלקם תחושות של לחץ וכאב במקומות ספציפיים ברחם.
בינתיים, אתמול (31.5) עברתי בדיקת MRI ואני ממתינה במתח רב לתוצאות.
האם זה מצב נורמלי? כמה זמן לוקח לכדור הזה להשפיע?
אשמח לחוות דעתך בתקווה שאין לי סיבה אמיתית לדאגה.
תודה רבה ושבת שלום.
ממצאי הביופסיה:
Fragments of endometrium with complex hyperplasia with focal atypia and extensive metaplastic changes, including eosinophilic, ciliated and mucinous metaplasia.
Note: Some of the foci demonstrating complex hyperplasia with atypia, well differentiated endometriod carcinoma cannot be excluded