מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
שלום פרופ׳ מאירוב,
הינני בחורה בת 34. חליתי בסרטן שד טריפל פוזיטיב בגיל 30. באותה תקופה הרזרבה השחלתית שלי היתה טובה (לא זוכרת רמה מדוייקת). כל רופא בזמנו אמר לי שהסיכוי שהפוריות שלי תפגע מאוד מאוד נמוכה בגלל הגיל ומשתנים נוספים.
עברתי כימו, קרינה ועדיין עם טמוקסיפן. קיבלתי את זריקות הלוקרין במשך 3 שנים (ושלוש שנים ו 3 חודשים). בינואר 2017 תוצאת ה AMH שלי היתה 0.66 (בעודי עם הזריקות) ואילו שנה אחרי, אחרי שהפסקתי עם הזריקות (המחזור הגיע אחרי 4 חודשים) רמת ה AMH הינה 0.02.
כיצד בשנה השינוי הוא כל כך דרסטי? ייתכן ובזריקות הזיקו לפוריות שלי?
אני בת 34 ומרגישה אבודה ומרוסקת ולא מבינה מהן האופציות העומדות בפניי על מנת להביא ילד עם בנזוגי. בגלל הטמוקסיפן אני מבינה שאין לרשותי חלון הזדמנויות בלתי נדלה על מנת לנסות להכנס להריון באופן טבעי ואני מוגבלת בזמן.
ישנן 10 ביציות העומדות לרשותי בהקפאה.
אודה לעצה והכוונה.