מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
דר קורח היקר תודה קודם כל על ההשקעה והמסירות הרבה במענה על כל שאלה לציבור החולות וכדומה.
אני בהתלבטות מאוד רצינית וממש אודה לך בכתיבת העובדות היבשות לפי ניסיונך ומקצועיותך הרבה.
אני בסבב שני מגיבה לפלטינום ונשאית brca1.רוצים לתת לי את האולפריב אחרי שאסיים כימו.
שאלתי: אם התוצאה בין אם ליטול אולפריב ובין לאוו היא השגת אותה רמיסיה מדוע עלי לסבול עם 16 כדורים של אולפריב מידי יום..אנא אולי תעזור לי ותירשום על נשים נשאיות שעברו מבחן הפוגה של מעל שנתיים? כי גם כך בערך תושג הפוגה גם ללא הכדורים האלה אז אינני מבינה מה הטעם. תודה דר קורח
היום האונקולוגית אמרה שבסיום הכימו ..אם התוצאות יהיו טובות אני מיועדת ללקיחת לי פרזה . יש לי סרטן שחלות גרורתי ..קוו 2 עכשיו
היא אמרה שלפי הניסיון שלה..זה לא משפיע לטובה בכלל אפילו לנשאיות ומלא בתופעות לוואי קשות אפילו יותר מהכימוטרפיה.
ובעצם אני נידונה לחיי כמוטרפיה כל הזמן.
יצאתי מיואשת ממנה לחלוטין..ולמיטב הבנתי בעצם אין לי הרבה שנים לחיות...אס ככה למה לסבול ...