מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
תודה על תשובתך
השאלה כאן לא הייתה רק לקבל חוות דעת שנייה, אלא להבין את ההגיון בלעשות חיסון ובדיקת PCR לזיהוי הזן של הוירוס לאחר הדבקה בוירוס ובמצבי שאני במערכת יחסים קבועה לפני חתונה. כמובן שבסוף אני אקבל את ההחלטה שמרגישה לי הכי נכון. בכל זאת אם תוכל אשמח אם תוכל להתייחס לנושא וליתרונות\חסרונות בחיסון ובדיקת PCR.
תודה
שלום רב
אני בת 31, ביצעתי לפני חודש קוניזציה בעקבות CIN 2-3 והתשובה הפתולוגית חזרה תקינה תודה לאל. הרופא המליץ לי על שני דברים כפעולות המשך ואני אשמח לחוות דעת נוספת.
1. המלצה לעשות בכל זאת את החיסון למרות שכבר נדבקתי ולמרות שאני במערכת יחסים קבועה לפני חתונה. גם אם בעוד 10 שנים (מקווה מאוד שלא) אחליף בן זוג האם כבר לחיסון רמת השפעה נמוכה לאחר תקופה כה ארוכה? מה דעתך בנושא?
2. בדיקה לגילוי הזן של הוירוס- בהמלצת הרופא שלי לבצע את הבדיקה במטרה לגלות האם הזן הוא אלים או לא. איך זה עשוי לתרום לי? האם זה כדאי?
תודה רבה!