מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
דר יקר!! מדוע לא שולחים את החולות בסרטן השחלה או בשאלה להישנות המחלה לmri בטן ולא לסיטי בטן?
מה ההבדל מבחינתך? ומדוע הסיטי יותר טוב למציאת גרורות? ואינכם שולחים לmri
אם תוכל לעזור לי בייעוץ- איזה בדיקה הכי יעלה בשלב זה? פט-סיטי או סיטי רגיל?
או אולטראסאונד ווגינלי?
שנתיים אחרי סרטן שחלות ניתוח וטיפולים. לפי הספר כרשום שההישנות היא בדרך כלל שנתיים שלוש הראשונות. מציינת שהמרקר היה על 10 השנתיים ועכשיו היה 17 והבדיקה העכשווית אחרי 6 שבועות עלה ל 29.
האם המחלה חזרה..למרות שמרקר בטווח הנורמל יש מגמת עליה
אשמח לתשובתך..אני בחרדות . השלב הוא 3
דר קורח שלום!
שימך יצא מרחוק כרופא שאמון על כל המחקרים הקליניים והידע שלך הוא רב..אנא תעזור לי. ניתפרסמה ממש עכשיו ידיעה שהשר ליצמן עזר לגברת ...בתרופה מארה"ב שאפילו אין לה עדיין שם. היא נוסחא אך יש בה הבטחה ניכרת בטיפול סרטן השחלה.
האם תוכל לכתוב לי באיזה מנגנון של תרופה מדובר?
דר קורח שלום
אני שנה ועשרה חודשים אחרי טיפולי קרבופלטין וטקסוטר ואווסטין. המרקר היה תמיד נע בין 7-9.7ו..עכשיו בבדיקה הנוכחית 17.4 . האם אני ניכנסת לסטטיסטיקה שהמחלה חזרה ..אני לא מפסיקה לבכות.. הדיאגנוזה היתה שלב c3