מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
םקודם כל על מנת לסבר את העין אני לא רופאה אלא נלחמת במחלת הסרטן כמוה. אני נעזרת בעמותת חזקים ביחד מסיחה את דעתי בתחביבים. מקפידה להשתתף בפעילות של הכימותרפיה שלי קוראת משחקת במחשב שומעת מוסיקה, ועושה כמיטב יכולתי כדי לא לראות מעבר לשגרה היוםיומית של ההתמודדות במחלה. הרי אי אפשר לדעת מה צופן העתיד אז כדאי לחיות את הרגע ולראות רק לפי מה שצריכים כדי להגיע לטיפול הבא. מקווה שגם אני ואמך ננצח את הסרטן ושהכל יהיה בסדר.
אני מטופלת בכימותרפיה. עקב הכימותרפיה יש לי עקצוצים מעצבנים בקצות אצבעות הידיים. רופא המשפחה אמר לי דאלו חלק מתופעות הלואי של הכימו ואין מה לעשות נגד זה. האם תרופת סבתא שיכולה להקל?
לבקשתכן מילאתי את השאלון.
האם תוכלו לפרסם את הסמינריון במייל, כאשר תסיימו אותו?
שיהיה לך בהצלחה ותזכי לבשורות טובות.
אני חושבת שיש משהו יותר גרוע ממחלת הסרטן וזה הפחד. אז אני מקווה שתוכלי לגייס כוחות לחשיבה חיובית.
אני פונה אליך לשאול אותך האם עברת כריתה של רחם ושחלות?
אני שואלת כמישהי שהרגע אובחנה כחולת סרטן השחלות ורוצה לדעת את כל מה שניתן על מנת להחלים ולנצח אחת ולתמיד. עברתי כבר כריתת שחלות, שם נמצא הסרטן בשחלה אחת. 40%.