מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
שלום ד"ר קורח,
אני נשואה מזה 6 שנים לפני 5 שנים אבחנו אצלי אנדומטריוזיס ושחלות פולוציסטיות, אני אחרי 4 ניתוחים להסרת נגעים, כל ניסיון להתחלה של קבלת הורמונים במטרה להשיג הריון נכשל מכיון שהתחילו מיד כאבים חזקים ציסטות גדולות ודימומים, אשפוזים חוזרים ונשנים, לאחר הניתוח האחרון שהיה ללא הטבה משמעותית הוחלט על דיכוי, (חשוב לציין שבין ניתוחים ניתן לי לוקרין במשך זמן הדיכוי היתה הטבה משמעותית בכאבים.) ניתוח אחרון היה לפני שנה ו 4 חודשים, במשך כל הזמן הזה קיבלתי דיכוי של דקאפפטיל 3.75 כרגע עומדת להתחיל טיפול IVF ובמסגרת הבדיקות נעשה לי אולטרסאונד ורירית הרחם בעובי 7 ס"מ לציין שבכל האישפוזים שהיו לאורך הזמן הזה תחת הדיכוי נצפתה תמיד רירית דקה, האם זה אפשרי לאחר דיכוי של למעלה משנה?? זה מאוד מטריד אותי...
בנוסף בכנס שהתקיים בנושא אנדומטריוזיס לפני שנתיים בערך, דיברת על נושא השחלות פולוציסטיות וסיכון יתר לסרטן השחלות במקרה אי פיריון, האם אני אמורה לחשוש בנושא מאחר ואני תחת דיכוי ארוך? איזה בדיקה עושים? ולמי פונים? אני ממש לחוצה במיוחד לקראת תחילת ההפרייה,
מודה מאוד! ומתנצלת על האורך...