תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
ד"ר כספי שלום
לפני שנה וחצי סיימתי טיפול ניתוח/כימוטרפיה/הקרנות/כריתת שחלות וחצוצרות-עקב --סרטן השד(סיפור משפחתי ללא נשאות),
התחלתי טיפול בטמוקסיפן שלא התאים (פוליפים ברחם),
מזה 3 חודשים אני מטופלת בלטרזול ,
בפרק זמן זה הופיע גם סוכרת-ושומנים בדם-והותחל טיפול בגלוקומין פעמיים ביום (המוגלובין מסוכרר 6.1,שומנים התאזנו ), והופיע פגיעה באנדותל בלב, בנוסף-ברקע יתר פעילות של בלוטת התריס-מאוזנת עם מרקפטיזול-
כ"כ נוטלת ויטמין די-
לאחרונה מרגישה עייפות,דלקת כאבים בכתפיים ובמרפק יד ימין(הצד של הניתוח שד),בעבר היה לי מרפק טניס
במה אוכל לעזור לעצמי למניעת דלקות ומניעת הישנות הסרטן?
לציין כי במהלך השנה האחרונה ירדתי 6 ק"ג עם הכוונה של דיאטנית ואני עושה הליכות -3-4 פעמים בשבוע סה"כ 150 דק'-
שבת שלום
אובחנתי שלשום,ER בבדיקת-.הוא לפיכ Staining intensity index3 מתוך3 נמצאה צביעה חיובית של: PR בבדיקתהוא לפיכ Staining intensity index2.0 מתוך -3 p-53 - בצביעה שליליKi-67 - בצביעה חיובי 30-40%ביטויי היתר של חלבון Her2/Neu - +2+E-CADHERIN חיובי חזק --כמובן שאני מופנית לבדיקות נוספות: MRI+PET CT
במה אני יכולה לעזור לעצמי בשלב זה (תזונה,תוספי מזון,)האם פעילות גופנית מותרת או שלא בשלב זה
תודה
=================================