תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב ושבת שלום לכולם, שאלה דחופה!
לפני כשבועיים גילו אצל אמא שלי גילו סרטן במעי הגס עם גרורות בכבד...סרטני בצד הימיני וציסטות בצד שמאל, שלב 4.
אמורה להתחיל טיפולים בתל השומר ב17.11 לאחר שב11.11 עושים לה ניתוחון ופותחים חור קטן על מנת שיהיה קל להחדיר החומר וישירות לעורק הראשי.
מיום שלישי יש החמרה בהרגשה הכללית שלה, לא מסוגלת לאכול שום דבר, אין תיאבון בכלל, מכריחה את עצמה לשתות וגם זה בקושי, מקיאה ומשלשלת וכאבים נוראיים...ניסו ליצור קשר עם הרופא המטפל ביום חמישי אך עד עכשיו לא חזרו אליהם...האם מישהו יודע/ מכיר את המצב שלפני תחילת הטיפולים והאם זה נורמלי ותואם תסמיני המחלה להרגיש ככה לפני הטיפולים...אני מאוד מודאגת וחוששת שהיא תאבד כל כך הרבה נוזלים ואנרגיה שזה עלול לפגוע עוד יותר במצבה...מה עושים??? האם יש משהו טבעי שכרגע אפשרי לעשות...?
כל הנושא והעניין חדש לנו, שלא נדבר על התסכול/ כעסים/ פחדים שאמא עוברת וכמובן גם אנחנו...בבקשה...אם מישהו יכול לענות/ לכוון, היא רוצה לחכות למחר בבוקר וללכת לקופ"ח אבל אני חוששת וחושבת שצריך ללכת במיידית למיון או להזמין רופא שיעשה לה אינפוזיה בבית...בבקשה, אשמח לתשובות...רפואה שלמה לכולם, תודה רבה מראש, שרון