תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אני מכיר אישית את ד"ר אנאית ק. אני הגעתי אליה עוד בתחילת שנת 1996, כשחיפסתי תרופה להציל את אישתי ממחלת סרטן השד. וכשהגעתי אליה והראתי לה את הבדיקות האחרונות, היא אמרה לי שיחרנו בחצי שנה. כנכון לזמן המפגש לאישתי כבר היו גרורות במוח. וד"ר אנאית אמרה, שבמצב הזה הוא כבר לו תוכל להציל אותה. אבל מה כן - היא הבטיחה שבאמצעות התכשיר היא יכולה להאריך לה את החיים לפחות בשנה+ ושעד היום אחרון אשתי תתפקד כמעת כמו בן אדם נורמלי. אני רק אסביר, שבאותה תקופה אשתי היתה עוברת טיפולים כימוטראפיים קשים ביותר וכתוצאה מהטיפולים הנ"ל היה לוקח לה בין שבוע לשבועיים להתושש. ואחרי שהיא התחילה לקחת את התכשיר - היא היתה מתוששת למחרת והייתה יוצאת לעבודה בבנק הדם בבי"ח תל-השומר. וכל מה שד"ר אנאית ק. אמרה - התקיים. אישתי החזיקה מעמד עד אמצע יולי 1997. ועד שבוע אחרון עוד תיפקדה. אני עם ד"ר אנאית ביחסי ידידות עד היום.
מס. נייד : 050-8211-246 , מיכאל