תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,
אמא שלי חולה סרטן . לפני שנתיים מצאו גוש במעיים בסיגמה , סרטן סוג3 בלי גרורות עברה קורס של כימוטרפיה של oxaliplatin+ lecovarin+ 5fu אחרי הפסקה של 3 חודשים התפתחו 2 גרורות בריאות ולימפה מגודלת באזור חזה, היתחילו קורס של irinotecan+ lecovarin+ 5fu, אחרי כ7 חודשים הוסיפו avastin במשך הטיפול גרורות הקטינו וגם לימפה ומרקר ירד עד 3.3 אבל עכשיו התרופות כנראה מפסיקות להשפיע כי מרקר עלה עד 18 וגם פתאום תפקודי כבד ldh עלה עד 680ו ggt עלה עד 47, אני מנסה למצאו משהו שיחזק אותה ואת הטיפול ויעצור גדילה סרטני? וגם אם אתה ידועה עם מי אפשר להתייעץ בירושלים? תודה
שלום רב
אמא שלי עברה קורס כימוטרפיה אחרי ניתוח על מעיים ואחרי 3 חודשים שהיא סיימה את הקורס (5fu+lecovarin+oxaliplatin) בבדיקה ct גילו גרורות בריאות ולימפה היא התחילה קורס חדש אותו דבר ובמקום oxaliplatin את irinotecan
אחרי תיפול 2 הספירת דם מאוד נפלו, אני קוראתי שיש תוספת תזונה ט'-6 להחזקת גופ והרימה ספירת דם, האם שמתה משהו על זה?