תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
מעניין מאוד.
תודה
דר כספי שלום
מתוך הכתבה ניתן להבין שיש כאן אפשרות לחיזוק הגוף בלי תופעות לוואי. לאיזה סוגי סרטן השימוש כדאי/אפקטיבי? האם ישנן תרופות שאסור לשלב אותן עם אסטרגלוס? מותר לקחת סתם כך רק כדי לעבור את החורף בשלום?
..."מגביר את מספרם של תאים ראשוניים במוח העצמות ורקמות הלימפה, ומעודד את הבשלתם
לתאים יעודיים, אשר משוחררים לתוך הגוף לצורך מלחמה בפולשים. מחקרים אף הראו כי
האם מותרים לחולי סרטן, בזמן כימוטרפיה, הקרנות, הרצפטין???. הורדתי 2 קטעיםנ בנושא שהתפרסמו בפייסבוק.
גרעיני צ'יאה מכילים 23% חומצות שומן רב בלתי רוויות ובעלי רמת שומן אומגה 3 הגבוהה ביותר הקיימת בצמח בעולם. חומצות שומן חיוניות אלו ידועות בהשפעתן המיטיבה על הפחתת דיכאון. המשמעות היא מערכת עצבית טובה יותר המסייעת לפעילות במוח ולשיפור מצב הרוח.
גילוי זן שמן זרעי מרווה מרושתת (מתוך 2400 זני מרווה) ומיצוי שמנו הנדיר התגלו לאחר מחקר בן כ-7 שנים במכון הוולקני, ע"י צוות חוקרים בראשותו של ד"ר נתיב דודאי. הצמח שגדל בר בארץ ישראל משך אלפי שנים נכחד וזרעיו נשמרו בבנק זרעים של המכון. תכונותיו של הזן הנדיר לא נחקרו עד כה ועל הגילוי רשמה מדינת ישראל (משרד החקלאות) פטנט עולמי. מתברר שזהו המקור היעיל, היציב והפעיל ביותר לאומגה 3 צמחית.
כידוע לכולנו, חומצת השומן אומגה 3 חיונית לגוף האדם ומומלצת ע"י כל הרופאים כיום לכלל אוכלוסיית העולם.
השמן נהפך להיות נושא לשיחה ומחקר במסדרונות בתי חולים לאחר שרופאים עומדים נפעמים לאור תוצאות בדיקות לפני ואחרי השימוש בשמן המרווה המרושתת. שמן זרעי המרווה המרושתת מכיל 50% אומגה 3. זהו הריכוז הגבוה ביותר ממקור צמחי בטבע.
האם רצוי מותר וכדאי לקחת את הכדור הזה לסרטן השד?.
http://www.shizhen.co.il/אימו_ג'ינג_RH2_2
בוקר טוב
האם לרסקיו שהינו על בסיס צמחים , יש את אותה השפעה של הלוריואן ?
והאם מותר להשתמש בזה כשאני מטופלת כרגע בפרוטוקול AC ובהמשך
בטקסול והרצפטין ?
תודה ויום טוב.
N
דר כספי שבת שלום
האם יש ניגוד אינטרסים, או תועלת בשתיית סנצ'ה-תה ירוק יפני במהלך הטיפול הכימוטרפי. כרגע בהמהלך פרוטוקול AC
המשך הטיפול יהיה בטקסול והרצפטין.
האם שתיית 2-4 כוסות תה ירוק יכולה לגרום לשלשולים?
תודה על תשובותיך המפורטות בפורום -אני לומדת הרבה מהשאלות והתשובות בנושאים השונים.
אני כשבוע לאחר טיפול כימו AC ויש לי צרבת שמאוד מפריעה לי.
האם מותר לקחת טאמס? מה המינון המותר? האם יש משהו צמחי כמו תה מסויים שיכול לעזור ?
תודה N
דר כספי בוקר טוב
שאלה אחרונה להבוקר
האם ניתן לקבל טיפול בדיקור סיני לפני ואחרי הכימו נגד הבחילות וההקאות הצפויות?
האם דיקור סיני יכול להפחית את המתח והחרדות?
האם דיקור סיני יכול לבוא במקום הטיפול התרופתי להפחתת התופעות האלו?
תודה ויום נפלא לכולם
אני לפני 4 טיפולי כימו. פרוטוקול AC ובהמשך 12 טיפולים בתוספת הרצפטין.
נטורופתית המליצה לי לקחת פרוביוטיק ולהפחית בפחמימות עד 2 פרוסות לחם מלא ליום. כל השאר ירקות, קטניות ,ביצים,דגים ועוף. קניתי ביו 25 ואני בולעת 1 ביום.
1. האחות במחלקה פירצפה על הפרוביוטיק ושאלה מה יקרה במהלך הטיפול כשכדוריות הדם ישתנו. מה המלצתך בנושא?
2. נאמר לי על ידי האחות שאני יכולה להמשיך עם האספרין, אך קראתי ברשת שאספרין לא הולך טוב עם כימוטרפיה והקרנות. הוסבר לי שפרוטוקול AC משפיע על הלב. מה המלצתך בנושא זה?
תודה ויום טוב
בכתבה שהתפרסמה במגזין הבריאות קליניקה 4/2011 נכתב:-מחקר שנערך בארצות הברית מצא כי צריכה של שמן דגים עשויה להפחית את הסיכון של נשים לאחר גיל המעבר לחלות בסרטן שד.
הממצאים מבוססים על נתונים מתוך מחקר מקיף שכלל למעלה מ 35,000 נשים בנות 50-76. ממצאים אלה עולה, כי נשים שצרכו שמן דגים כמקור לאומגה 3הפחיתו את הסיכון לפתח סרטן שד ב 32% . המחקר עקב אחריהן במשך 6 שנים.barsky't.m.et.2010'cancer
האם ידוע מאיזה גיל צריך להתחיל לקחת אומגה 3 כדי להגיע לגיל 50 בלי סרטן????
האם מי שכבר חלתה, האומגה 3 יכולה לשפר את מצבה כדי למנוע חזרת המחלה בעתיד?
אני שבוע אחרי lampectory ודיסקציה אקסילרית רמה 1+2 ולפני טיפולי כימוטרפיה, הקרנות, טיפול תרופתי שאדע באופן מסודר כשיגיעו התוצאות.
האם ישנם תוספי מזון/ויטמינים שכדאי וצריך לקחת לחיזוק המערכת החיסונית לפני הטיפולים כמו, פולן, דבש מלכות, ואחרים?
האם יש תזונה מסויימת שמקלה על תופעות הטיפולים?
שאלה נוספת- יש לי דלקת בעין והרופא רשם לי דתאמיצין 1 טיפה*3 למשך 6 ימים.שילוב של סטירואידים ואנטיביוטיקה.האם מותר להשתמש בזה או שזה מחליש את הגוף?
תודה מראש