תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
לאחר הרבה חיפושים רשת מצאתישיש מחקרים שנעשו כבר וקישרו בין הסודה לבין חיסול הסרטן.
מצרפת את המאמר נכתב על ידי : Dr. David Jockers DC, MS, CSCS
https://thetruthaboutcancer.com/baking-soda-uses-cancer/
כמו כן יש עוד מאמרים בנושא.
שלום לכולכם, לכל מי שמתעניין חליתי בעבר לפני 10 שנים בסרטן בלוטת התריס וברוך השם אין זכר ממנו, אך מאז אני מאוד מאוד מתעניינת במאמרים בנושא תזונה מונעת לסרטן.
יצא לי לחקור הרבה את התופעה הזאת "סרטן" במאמרים שונים, וגיליתי עובדה מעניינת מאוד: ההתרחשות כולה של הסרטן יכולה לשרוד רק* בסביבה חומצית של הדם, ולא רק זאת, דווקא כשהסביבה חומצית מספיק ה"סרטן" מתפרץ. נשאלת השאלה: איך הסביבה בדם הופכת לחומצית? והתשובה היא כמובן התזונה המערבית השומנית והכבדה שמעלה את חומציות הדם מעבר לרמה שאדם אמור לקבל באופן טבעי. אז כמובן שלעבור לתזונה ששומרת על רמה בסיסית של הדם ככל שאפשר היא פיתרון אבל לא פיתרון מספיק מהיר עבורכם.
מה כן יהיה מהיר ?
אז ככה, כדי לגרום לדם שלכם להפוך לבסיסי יותר נדרש רק מאכל אחד פשוט שנמצא בכל ארון בכל בית ושמו "סודה לשתיה". הסודה בסיסית ובהוספה למשקה קבוע היא לא תתן לסרטן אפשרות להתקיים כמו גם להתפשט. בנוסף, ברגע שסביבת הדם סביב הגידול היא בסיסית , הגידול "נחנק" ולא יכול להמשיך לפעול כמו קודם וגם מצטמצם. דבר זה נחקר כבר והראה תוצאות מדהימות של חיסול הסרטן ולכן מכעיס אותי מאוד שזה לא מפורסם באופן תקשורתי כפתרון עבור כל חולה , כדבר כל כך בסיסי וזול. באפשרותכם לחפש מידע נוסף לגבי סביבת דם בסיסית וסרטן, לא יחסרו מאמרים.
(כמו כן, גם הלימון ידוע כמעלה את בסיסיות הדם מאחר ואומנם הוא חומצי אך במעבר דרך הקיבה הוא הופך לבסיסי ) .
אני מאוד אשמח לדעת אם המידע הזה עזר למישהו , כואב לי מאוד שכל הפתרונות לחולי סרטן הם כל כך יקרים ולא זמינים, ואני מאמינה שיש דרכים אחרות לחסל את התופעה הקטלנית הזאת, כי בכל זאת, זאת מחלה שהתפתחה וגדלה בשיעור שלה בשנים האחרונות ויש סיבה הגיונית לזה והיא התזונה הרעה שלנו. לא באשמתנו, פשוט זה זמין ונמצא הכי נגיש.