תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
לאישתי יש סרטן בקיבה,הסירו לה את כל הקיבה אבל לצערי עד שהוציאה לה את זה הסרטן התפשט לעוד אזורים בבטן,היא נימצאת בשלב רביעי שאני מבין שזה מאוד חמור,בקרוב היא צריכה להתחיל טיפולי כימוטרפיה(היא היתה אמורה להתחיל כבר לפני 3 שבועות אבל בגלל בעיה בדם של הכדורי הדם הלבנות שהיתה נמוכה הם דחו את הטיפול,לבנתיים אני מנסה למצוא כל דרך אפשרית בשביל להאט אכשהו את ההתפשטות של הסרטן וקניתי לה כל מיני צמחים ותוספי מזון שמצאתי דרך האינטנרט,אחד מהתוספים ניקרא- green superfood והשני ניקרא- magma plus,בשתהם יש שילובים של כל מיני צמחים שכוליים גם תה ירוק,לא רשום מה הכמות של התה ירוק שהם שמים שם,אבל מקריאה בפורום ראיתי שאתה ממליץ הרבה על תה ירוק למי שיש סרטן בקיבה,אבל ההשערה שלי שבטח יש דרך יותר יעילה שהתה הירוק יעבוד ממה שהם שמים באבקה,השאלה אם היא תשתה את זה בניפרד ממה שהם שמים אבקה אם זה לא יהיה מוגזם בכמות?האם כמות גדולה מדי יכולה להזיק?ובכלל מה הדרך הכי יעילה שהוא יוכל לעזור במיקרה שלה?אני גר בתאילנד ולפי מה שידוע לי מוכרים פה את זה גם כשקיות תה רגילות וגם כצמח לחליטה,מה מבין זה עדיף?חוץ מזה אם יש לך עצה כלשהי על צמח נוסף שיוכל לעזור אני יודה לך מאוד,אישתי בחורה צעירה בת 33 ויש לנו 3 יל'דים קטנים,אני חייב לעשות הכול בשביל לנסות להאריך לה את החיים כמה שיותר(ואם יהיה איזה נס גם להציל את החיים),אני יודה לך מאוד על כל מידע חדש שיוכל לעזור,תודה רבה