תודה רבה רבה רבה על התשובה:)ממש ממש הרגעת אותי אני כבר טיפסזתי על הקירות מרוב פחד (אני בחורה פרנואידית) אימא שלי תמיד אמרה לי ש"פחד מציל"
עכשיו אני הרבה יותר יודעת על הנושא,מבינה,פחות בפאניקה ומוכנה לסגל לעצמי אורך חיים טוב יותר בתקווה שיהיה מעולה:)
אינעלייך בעולם:)
היי,
אני בת 18 ומה שמטריד אותי כבר תקופה מסויימת זה החשש לסרטן בעקבות הקרינה הסלולרית
אישית אני מכורה לפאלפון מה שלא עוזר כשיש לי אייפון 5 S,אני לא יודעת כמה קרינה נפלטת מהמכשיר הזה אבל כבר תקופה ארוכה אני מרגישה איך הידיים שלי מרגישות מוזר אחרי מגע ממושך במכשיר-מעין חום פנימי ולא נעים-אני ישנה עם הפלא מוטען ליד הראש למקרה שאקבל הודעה וכל הבולשיט הזה אני יודעת כמה זה אידיוטי מצידי לנהוג כך לכן החלטתי להחליף פלא לנוקיה ישן מאוד ולהתחיל אורך חיים חדש בו הפלא לא יהיה חלק משמעותי מהחיים שלי:אטעין אותו בחדר נפרד ולא אגע בו כשאין צורך
השאלה שלי היא כמה הנזק יכול להיות גדול?ואם השינוי עכשיו יכול למנוע בכלל משהו בעתיד?יש טעם לזה?אני מאוד פוחדת שאולי גרמתי לעצמי נזק בילתי הפיך..איך אפשר לדעת?אני גם יודעת כמה השאלה מטומטמת אבל זה משהו שמעסיק אותי המון המון זמן
תודה מראש,
שבת שלום:)