לפני ארבעה חודשים התנפח לי אזור בית החזה והרגיש לי שורף מעבר לכך היה לי מעט חום חולשה בכל הגוף שלשולים ואיבוד משקל. עשו לי הרבה בדיקות וכולן יצאו תקינות. כגון ( קולונוסקופיה, צילומי חזה , גסטרו סקופיה, ... ) לבסוף בגלל הנפיחות המוזרה החליטו לעשות לי סי טי צוואר חזה ובטן ויצא תקין.
הזמן עבר ניסיתי להגיד אם הכל בסדר אז ננסה להמשיך רגיל אבל תמיד עם הרגשה לא נעימה באזור בית החזה. בחודש האחרון הכאבים התגברו. ההרגשה שיש לי בבית החזה כבר לא באה ונעלמת אלא נשארת רוב היום , יש מצבים שממש קשה לי לנשום ולקחת אוויר עד הסוף, הדקירות באות הרבה יותר תמיד במקום של הצלעות מעל החזה בשני הצדדים אלו שקרובות לאמצע לקנה הנשימה וגם מאחור. בשבוע האחרון גם כאב גרון כזה חלש שמלווה אותי כל היום. אין צינוך אין כמעט ליחה. והתחיל לי שיעול יבש שנשמע ממש ממש לא נעים גם בעבודה אמרו לי מה זה השיעול הזה... שיעולים יחידים כאלה מפחידים . לפעמים אם אין לי שיעול ואני אתחיל להשתעל באופן מאולץ אז בהתחלה זה ישמע רגיל ואז יגיע השיעול המפחיד הזה. מה עלי לעשות? הייתי אצל ראומטולוג, ורופא משפחה שלאחר הסי טי כבר לא מעניין אותם בכלל אבל מצבי לא משתפר... בבקשה תנו לי תשובה שתעזור לי . צירפי תמונה שהקפתי בעיגולים אדומים את מקומות הכאב העיקריים. והכאב העמום שמלווה אותי .