שלום דר' קינן,
על גג הבניין בו אני מתגורר מותקנת אנטנה סלולרית. רציתי לשאול על סמך מה שידוע היום עד כמה מסוכן לגור בבניין כזה ומהו הסיכון לחלות בסרטן?
האם נכונה הסברה שהקרינה היא דווקא מן האנטנה כלפי חוץ ואז הסיכון בסביבתה הוא נמוך יותר מאשר במרחק ממנה?
תודה
שלום רב למנהלת הפורום וגם לגולשים,אבי נפטר לפני כשנה וחצי ממחלת הסרטן באופן טראומטי שנצרב אצלי עמוק בתודעה. (סרטן ריאות שנגרם מעישון)מאז אני חי בפרנויה מתמדת מהמחלה הזו על כל סוגיה. זה גורם לי למתחים ולחצים, ואפילו למצב שזה מפריע לשגרת יומי. מאז נחשפתי לפחות לעוד 3 אנשים בריאים בדר"כ שאני מכיר באמצע שנות השלושים שלהם שמתו מהמחלה. (סרטן מוח וקיבה) מאז כבר הייתי בטוח שהתגלו אצלי תסמינים ל-4-5 סוגי סרטן שונים. אני כבר לא יודע מה לאכול, איזה אורח חיים לסגל, איזה בדיקות מונעות לבצע, ואילו תסמינים אמורים להדליק אצלי נורה אדומה.יש לציין כי אני אדם בריא מאד, באמצע שנות השלושים לחיי. האם התופעה הזו מוכרת לך, והאם ישנה תמיכה פסיכולוגית ייעודית לכך.אני ממש חייב לפתור את זה ולא מצליח בכוחות עצמי.
אני מניח שכמוני ישנם עוד לא מעט אנשים, בעיקר כאלה שחוו מקרוב התמודדות עם המחלה. רובם מדחיקים את זה.
המון תודה.