שלום ד"ר
(סליחה על האריכות)
אני בן 27
יש לי ב - 3חודשים האחרונים כאבי בטן בעיקר בחלק התחתון של המעי אך גם בחלק העליון, וכן יציאות מפוררות, ושלשולים והמון ריר, בנוסף לאחרונה יש עם כאבי הבטן התחתונה גם כאבי גב תחתון, לא חזקים מאוד ולא מעירים משינה, אך בהחלט מטרידים וכן שינויים במשקל (כלומר ירידה ואז עלייה קצת ), הייתי אצל רופא משפחה שמישש בלוטות ובטן ולא מצא שום נפיחות בבלוטות או ממצא בבטן, והוא שלח אותי לבדיקות דם כלליות ותפקודי כבד ולבלב וכן שקיעת דם בדיקות שתן, ובדיקות צואה, והכל היה תקין לחלוטין. חוץ מהליקובקטר די גבוה (69) קיבלתי טיפול ולא עזר כלום לכאבים על אף שההליקובקטר נעלם.
הלכתי לגסטרואנטרולוג עקב הימצאות של דם אדום בצואה, והוא שלח אותי לבדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה, ששניהם יצאו תקינים לחלוטין. חוץ מבצקת קלה בקיבה שהרופא אמר שזה קשור להליקובקטר. לפני חצי שנה היו לי כמעט את אותם תסמינים במשך חודש + ועבר לגמרי , ועשיתי אז בדיקת דם סמוי שיצאה תקינה וכן בדיקות דם וכו' וכן בדיקת אולטרא סאונד שיצאה תקינה חוץ מלבלב שלא הודגם עקב גזים. (לפני שנתיים וחצי היה לי ניתוח אפנדיקס שנעשה לאחר שהודגם בסי טי) וכן לפני חודש עשיתי אולטרא סאונד שיצא אותו הדבר.
ועכשיו עדיין התסמינים הנ"ל קיימים שיש כאבים חזקים וחוסר נוחות בבטן התחתונה בעיקר, וכן יש חוסר תיאבון , יש לציין שאני די חרדתי מכל המצב הזה וחושב על הבריאות שלי באובססיה מה שואמר שאני די היפוכונדר (והרופא משפחה חושב שהכל נובע מזה) אבל עדיין הירידה במשקל שזה איזה 6 קילו בחודשיים מאוד מטרידים אותי על אף שהעליתי קצת אבל הכל משתנה בצורה מאוד מהירה.
האם ד"ר לדעתך יש כאן חשש של סרטן הלבלב או של המעי הדק או סרטן בחלל הבטן או משהו כזה?? בשוטטות באינטרנט קראתי על כל מיני סוגי סרקומות בבטן לגברים צעירים יש סיכוי שזה קשור??( כשיש לי הרבה כאבים בבטן התחתונה לפעמים גם יש לכאבים ברגל קרוב למקום הכאב בבטן).
(יש לציין שאין לי במשפחה שום מקרה של סרטן ב"ה ואני גם לא מעשן בכלל, ויש לי משקל תקין, וכן אין לי איזושהי רגישות או אלרגיה)
מאוד אודה לך על תשובה