כן ברור שאפשר לטפל בחרדה ואכן לוקחת ציפרלקס אבל זה לוקח זמן
לגבי סרטן מעי גס פחות לחוצה בגלל הבדיקה שעשיתי והיתה תקינה
אבל מכיוון שקראתי במאמרים שונים כי חוסר בחומצה פולית יכולה להיגרם מסרטן בגלל גידול תאים אז נכנסתי לסרטים
שיש משהו שלא עלו עליו
הרופא משפחה אמר שאם היה משהו מסוכן אזי בדיקות הדם האחרות לא היו תקינות ורק חוסר בחומצה זה חוסר בתזונה או בעיית ספיגה
האם זה נכון ?
חשוב סלליחה שאני חופרתתתתת
איך שהרגשתי חולשה הלכתי לבדיקות דם והראה 3.9 של חומצה פולית יכול להיות שאם הייתי מחכה קצת ועושה בדיקות דם יותר מאוחר אזי היה חוסר גדול יותר
בקיצור אני עדיין מבולבלת וחוששת
מעי גס כן בבדיקה ושנה שעברה הכל היה בסדר חוץ מהדלקת
אבל מה הסיכוי שהחוסר בחומצה פולית הוא בגלל סוג סרטן אחר מנסיונך מה עליי עוד לבדוק ? או שעליי להרגע ? מנסיונך ?
תודה רבה על המענה המהיר
אני בת 45 חרדתית מחלות רקע לסבי היה סרטן מעי הגס ולאימי פוליפים רבים עשיתי לפני שנה קולונוסקופיה מצאו פוליפ שפיר ואת הדלקת שלצערי לא המשכתי בירור כי חלפו הכאבי בטן שחזרו לאחרונה לא לוקחת טיפול לדלקת מכיוון שלא סיימתי בירור
הרופא שלח לבדיקת קרוהן שיצאה שלילית
לא טבעונית או צמחונית ולא שיניתי תזונה לאחרונה לכן לא ברור ממה חוסר בחומצה פולית
לוקחת תוסף כבר שבוע וחצי לא מרגישה שינוי בחולשה לא יודעת אם זה מהחרדות או כתוצאה ממשהו אחר כפי ששמת לב אני לחוצה
הבנתי מרופא בפורום של סרטן מעי הגס שאין קשר בין חוסר חומצה פולית לסרטן אלא לבעיות ספיגה שיכולות לנבוע מדלקת במעי אמשיך לברר אצל גסטרונולו ג
השאלה שלי האם יש מצב בו חסר חומצה פולית וחולשה קשורים לסוגי סרטן אחרים
שאר הבדיקות בגדר נורמל חוץ מ
Hypo% 7
bilirubin total 2
אני בת 45 חוששת חרדתית מחלות רקע לסבי היה סרטן מעי הגס ולאימי פוליפים רבים עשיתי לפני שנה קולונוסקופיה מצאו פוליפ שפיר ואת הדלקת שלצערי לא המשכתי בירור כי חלפו הכאבי בטן שחזרו לאחרונה לא לוקחת טיפול לדלקת מכיוון שלא סיימתי בירור
הבנתי מרופא בפורום של סרטן מעי הגס שאין קשר בין חוסר חומצה פולית לסרטן אלא לבעיות ספיגה שיכולות לנבוע משחקת במעי אמשיך לברר אצל גסטרונולו ג
השאלה שלי האם יש מצב בו חסר חומצה פולית וחולשה לסוגי סרטן אחרים
אגב שאר הבדיקות בגדר נורמל חוץ מ
Hypo 7
Birlbion total 2
שלום דר' אולי פה אקבל מענה כי אף אחד לא מתייחס אליי ברצינות כולל רופא משפחה כי אני חרדתית
יש לי חולשה כבר שבועיים כולל חוסר בחומצה פולית 3.9 שאר הבדיקות בגדר הנורמה
הרופא נתן לי תוסף אבל בדר גוגל קראתי שחוסר בחומצה פולית יכולה לכוון גם לסרטן איך אוכל לדעת שלא מתפתח משהו ? אני בחרדות חולשה מאוד ללא אנרגיות
בכל הפורומים נותנים תשובות כלליות אם היה סרטן אלו תופעות נלוות היו לי ?
בפורום סרטן מעי הגס הרופא אומר שזה לא קשור לסרטן אבל בכתבות שיש כן מקשרים לזה אגב יש לי דלקת במעי שמצאו בקולונוסקופיה
אשמח אם תהיה מענה לשאלותיי