שלום אני לא דוקטור ולא חוקר , אבל השקפת עולמי היא מגוונת בהרבה תחומים ואחת מהן היא סרטן. אחת הבעיות בעולם הרפואה בנוגע לסרטן שהוא לא יודע ממה הוא נוצר , עד היום זה בגדר תעלומה ,ויש הרבה מאד השארות. ההתבוננות שלי לגבי גבי הסרטן זה כמו מטפורה על החיים אסביר , נניח ויש לך חלקת אדמה נקייה ויום אחד גדל שם שיח. בא האדם וקוצר אותו.(ניתוח להסרת הגידול)ואז שוב הוא גדל . בא האדם ואומר הפעם אני ארעיל אותו (כימותרפיה). אני יעקור אותו מהשורש.אומנם הרעל ידלוף לחלקות בריאות (תאים בריאים)על הדרך אבל אל דאגה אחרי תקופה מסוימת זה יתרפא אותן חלקות אדמה שנפגעו .באמת הוא מצליח בהתחחלה לצמק אותו , אבל אז מגיע הרוח (שהיא זרם הדם) ומעבירה זרעים לחלקת אדמה חדשה ( לאיבר אחר בגוף). ואז הזרעים(הגרורות) מגיעות לאזורים שאיפשר לנתח או להרעיל. בא האדם ואומר הפעם אני אעשה סיכול ממוקד ( טיפול ביולוגי) והוא מחסל תאים סרטניים(מחבלים) , אבל על הדרך הורג חפים מפשע (אזרחים). וכבר משתוללת לה מלחמת אזרחים וזה יצא משליטה ארצות נמחקו והשלטון המקומי (מערכת החיסונית ) קרסה והיא שולחת גרורות למדינות (לאברים)לא נגועים תאים רדומים(מחבלים , דאעש ) איך שלא תקראו לזה. אז לפי דעתי הטיפול צריך להתמקד בשורש הבעייה. אומנם קיצור או חיסול יתן שקט זמני אבל אחריו יקום גוף יותר נחושת וקיצוני שהטיפול הראשון כבר לא יעבוד. כמו שאומרים בעולם הרפואה לא מגיב לטיפולים.אבל אחרי , זה כמו חיידק שאם אתה לא מחסל את כולו הוא מפתח עמידות ונהייה יותר אלים ככה זה בדיוק עם הטרור. אז כן חברות התרופות מעדיפות שזה יהייה כרוני שזה לא יצא משליטה ממציאות כל מיני תרופות מעריכות חיים , כמו לאיידס לחיידקים וכו...., אבל אם זה מגיפה היא מעלימה אותה מהעולם כמו הבעבועות השחורות וכו.... הכל סביב כסף מקומות עבודה.המטרה להשאיר את זה כרוני ושזה יהיייה בפיקוח על לתרופה הבאה. זאת המציאות.
אז שאתה מנתח תחולה ומסיר ממנו תגידול , אתה גורם נזק בלתי הפיך . אסביר:אותו רופא מעביר תאים סרטנים מהסכין או מהידיים שלו לזרם הדם מאותו הגידול שהוא הסיר וכך מחמיר את הבעייה . אותו הדבר אם איך שאתם קוראים לזה טיפול סיכול ממוקד קראתי מאמר פעם שהטיפול הזה מפוצץ תתאים ונחרדתי כי התאים ששרדו לפיצוץ חודרים לזרם הדם וגם זה גורם לאסון זאת התאוריה שלי.