לפני הקילוף?אם מטעמי נוחות העובדת שלי (אני נכה) שוטפת את הכל ביחד (עד היום בשטיפה רגילה) כשחוזרים מהקנייה, ושמה בסלסילות במקרר זה בסדר, או שצריך להנחות אותה אחרת?
האם שטיפה זה אומר מתחת לזרם מים או השריה?
תודה רבה!
האם תוכלי להמליץ על הדרך הטובה לניקוי פירות וירקות?
אם זה סבון, מהו שם הסבון המומלץ?
יש הרבה מאמרים, הרבה המלצות, הרבה תגובות של אנשים שאומרים ששום דבר לא עוזר ושזה חודר פנימה בכל מקרה. מה עושים עם חוסר האונים ומול מה שנראה כמחדלים ואדישות של חקלאים, משרד החקלאות ומשרד הבריאות?תודה רבה!
1. אני חיה עם מעשן כבד. בחלק מהמקרים הוא מעשן בחוץ אבל ברוב המקרים הוא מעשן בבית. אם אני באותו חדר, האם כשאני שמה על פניי מגבת בזמן העישון אני מגנה על עצמי או שלא די בכך? האם יש דרך אחרת להגן על עצמי? כמה זמן עליי להתמיד בכך אחרי שהוא מסיים לעשן? אם אני נכנסת לחדר עם חלון פתוח אחרי שהוא סיים לעשן האם זה עדיין מסוכן?
2. הבנתי מהפרסומים שלכם שהסיכון לסרטן עולה במצב של חוסר פעילות. מה יכול לעשות אדם בעל מוגבלות פיזית? האם תרגילים קלים יכולים לסייע? כמה זמן?
3. אני בת 48. אם אני בעלת מוגבלות פיזית וללא ילדים. האם הסיכון שלי עולה ולכן מומלץ שאעשה ממוגרפיה לפני גיל 50 למרות שלא ידוע לי על סרטן במשפחה?
4. מה עושה אדם בעל מוגבלות פיזית מבחינת ההכנות הבעייתיות (בנושא השירותים) לבדיקת קולונס'? האם יש הכנות מקלות יותר במצבים אלה?
תודה,
מ.פ.