תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום
אני לוקחת כדור ביולוגי בשם טמוקסיפן. המון תופעות לוואי. לא יודעת איפה להתחיל.
חברה סיפרה שיש כדור חלופי שנקרא נובלדקס שיש לו פחות תועות לווי.
הבנתי שצריך להזמין אותו מחול כי הוא לא נמצא בסל הבריאות.
אני טסה שבוע הבא לארצות הברית. איך אוכל לקנות שם את הכדור?
אני צריכה מרשם באגלית שיכובד שם.
תודה על העזרה
דבי
בת 61.10.
לפני שנה וחצי התגלה סרטן שד. עברתי ניתוח והקרנות. לשמחתי לא הייתי צריכה כימותרפיה.
לוקחת כדור ביולוגי, בהתחלה ליטרוזול ועכשיו טמוקסיפן מזה שנה וחודש.
מאז שהתחלתי את הכדור הביולוגי סובלת מכאבים כמעט בכל המפרקים. החל מכתפיים ועד הקרסוליים.
בביקור אצל האורטופד שאלתי אותו אם הכאבים יכולים להיות מהכדור הביולוגי הוא ענה שאין לו מושג שאתייעץ עם האונקולוגית.
פונה אליכם לקבל ייעוץ.
תודה
אני בת 60, לפני 3 חודשים אובחנתי עם סרטן שד ולכן הפסקתי לקחת תחליפי הורמונים.
סובלת מאוד מאוד מאוד מגלי חום. המליצו לי לקחת ציפרלקס לטיפול בגלי חום.
אני לוקחת כבר שבועיים ואין הטבה.
כדאי להמשיך? הישועה תגיע?
אני בת 60 ולפני פחות מחודש התגלה בשד גידול סרטני בגודל של 1 ס"מ. במשך 10 שנים אחרונות לקחתי הורמונים LIVIAL לטיפול בסימפטומים של גיל המעבר ובעיקר בגלל נדודי שינה וגלי חום.
עם קבלת הבשורה הפסקתי את הטיפול ההורמונלי ומאז לא מצליחה לישון בלי כדורי שינה או כדורי הרגעה.
נעזרת גם בדמיון מודרך לעידוד שינה אבל אם אני לא לוקחת כדור הרגעה או כדור שינה אני פשוט לא נרדמת. אני מרגישה עייפה, והגוף מבקשת מנוחה, אבל המוח לא משחרר. אני לא יישנה צהריים.
אני מבינה שיש כאן גם את השילוב של המתח הנפשי בעקבות הגילוי של הסרטן ובכל זאת לא רוצה להתמכר לכדורי שינה ואו כדורי הרגעה.
מה עושים? הצילו....