תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רב,
לפי ממצאי בדיקת ה- BCI שעברתי, נמצא שיעילות הטיפול התרופתי עבורי מעבר לחמש שנים נמוכה ושסיכון הישנות המחלה הוא 7.1% - שנמצא בקטגוריה של high risk.
אשמח לקבל הסבר לגבי משמעות הנתון הזה של סיכון הישנות המחלה ואת הקשר או חוסר הקשר בינו לבין אותו נתון של בדיקת האונקוטייפ. תודה וחג שמח
אביבה באומל
דר ירושלמי שלום,
אני מטופלת מזה שנתיים בארומזין לאחר תופעת לוואי קשה של הטמוקסיפן (DVT). בפברואר אני אמורה להתחיל שנה שישית של טיפולים וברצוני לבצע את בדיקת ה BCI כדי לבדוק את אפקטיביות הטיפול התרופתי מעל 5 שנים. הבדיקה מוכרת על ידי כללית מושלם ולשם כך עליי להביא הפניה מהרופא. הרופא המטפל שלי אינו מאשר - בטענה כי הבדיקה פרטית וזה עלול להיות לא אתי. יש לא מעט הפניות (לדוגמה, לבדיקת קפסולה ועוד) של רופאים מומחים לבדיקות פרטיות שאינן מוכרות בסל. הבדיקה חשובה ביותר במיוחד לאור העובדה שיש לארומזין תופעות לוואי. מה ניתן לעשות כדי לקבל את ההפניה?
תודה, אביבה