רציתי להמליץ למי שמחפש רופא ומנתח מדהים. אנחנו תמיד יודעים לקטר ולספר על מה שרע ושוכחים לפעמים גם מילה טובה. אז הנה- אמא שלי אובחנה לפני חצי שנה בערך. לאחר חיפושים מעמיקים מאוד הגענו לשם של דר' אלון בן נון שצף ועלה מכל הכיוונים. נקבעה פגישה לכמה ימים אחרי במחלקה בתל השומר (נמצא במכון הלב). הגענו ופשוט קשה לתאר במילים את היחס הנהדר שנתקלנו בו. רופא מקצועי להפליא, הסביר בפרוטרוט על המחשב מה הבעיה ואיפה, איך לנתח. השיב על שאלות, שאל, הקשיב ונתן את התחושה שאנחנו היחידים כאן ועכשיו. רופא עדין ומקסים שעושה עבודתו נאמנה גם בשישי וגם בחג והכל ברוגע בנועם ועם הנשמה. יצאנו מהחדר ונשמנו לרווחה. ידענו שהגענו לנחלה.אמא נותחה כשבועיים אחרי במכון הלב בתהש ע"י דר בן-נון וצוותו.הצוות היה פשוט מדהים מתחילת התהליך ועד סופו. מחלקה מסודרת ומאורגנת, אחיות ופיזיוטרפיסטיות מקצועיות, אדיבות חייכניות שבאמת דואגות ואכפת להן מהחולים. כל הזמן עברו בחדר של אמא שאלו אותה"כואב לך? את צריכה משהו" פשוט לא האמנו שאנחנו בבי"ח ציבורי והכל במחיר טופס 17.אמא היום אחרי. התאוששה וחזרה לחיים רגילים כמעט לגמרי. עובדת מסתובבת ומי שלא ידע קודם מעולם לא היה מנחש.אני רוצה להגיד שדר' בן נון והצוות שלו הם אנשים מיוחדים. לא סתם הם מסתובבים עם סיכה על החלוק שכתוב בה "להציל את הרפואה הציבורית". הם באמת עושים את זה ומצילים חיים. מדהימים מדהימים מדהימים.זהו- היה לי חשוב לשתף את כל אלה הנמצאים בשלב בו אני הייתי- בחיפוש אחר הטוב ביותר.רפואה שלמה לכולם.