שלום רב,
ב-02.2015 התגלה אצל אבי סרטן ריאות ADENOCARCINOMA שלב 3B וייתכן 4 במצב גרורתי. טופל בALIMTA במשך כחצי שנה והגידול קטן והחל מ02.2016 מטופל בOPDIVO.
החל מחודש ספטמבר ועד נובמבר לא טופל בשל מעבר מגורים ובשל ביורוקרטיה וכשלים של בית חולים אליו פנינו, וחזר לקבל טיפול רק בחודש נובמבר, אבל לא ברצף לאור אשפוזים רבים על רקע דלקות שתן, ריאות ועוד.
המצב הכללי התדרר מאוד מחודש ספטמבר, והוא איננו יכול להתהלך יותר לבד ולאחרונה איננו מצליח אף לקום או לעמוד על רגליו לבד.
יתרה מזאת, בדצמבר התגלו גרורות מוחיות מאוד קטנות אשר טופלו בחודש פברואר ע"י הקרנה, ובעצם שוב מדצמבר עד פברואר לא קיבל טיפולים, כי הרופא המטפל קבע שעליו קודם לסיים הקרנה שטרם ידוע לנו לגבי הצלחתה.
בינואר 2017 עבר סיטי חזה/בטן/אגן שהראה החמרה אבל הרופא המטפל לא התרגש במיוחד, למרות שאני הבאתי חשש כבד לאור החרה שאני רואה לאורך זמן.
היום קיבלתי תוצאות סיטי חוזרות ואני ממש חוששת כי אני מבינה שיש החמרה ניכרת והתקדמות של המחלה אבל לצערי עד התור לרופא המטפל יש זמן ולצערי הרופא המטפל מסרב לשוחח עם מטופלים טלפונית.
אני עם חששות ואשמח לייעוץ והכוונה לגבי משמעות התוצאות ומה הטיפול האופטימלי שניתן להעזר בו כדי לפחות להאט את קצב המחלה, האם יש אולי טיפול אגרסיבי יותר שניתן לתת או כל דבר אחר שיכול לעזור.
חשוב לציין כי לאבי רקע של אירוע מוחי, הוא מאוד חלש וכפי שכבר ציינתי אינו נייד.
להלן תוצאות הסיטי:
אשמח מאוד לקבל יעוץ בנושא,
תודה