הנידון : אי אישור תרופת הניאולסטים ולחילופין אישור תרופת הנאופוגן
זו פעם שנייה שהקופה מסרבת לאשר התרופה למרות שהומלצה על ידך
משיחות שעשתה המטופלת עם מספר גורמים נאמר לה שהיא זכאית לקבל את התרופה
שאלה שנשאלה את רופא המשפחה על ידי המטופלת "
נושאי פנייה:שאלה כללית, ב2.3 קיבלתי מ האונקולוגית ברמבם את המרשם להנפיק לי נאולסטים או נאופוגן. הקופה סירבה לאשר לי נאולסטים ואני לא מבינה למה. ביקשתי מהקופה את הסיבות לסירוב והקופה שלחה אליך את הסיבות לסירוב. אני מבקש לקבל העתק מהסיבות לסרוב ולהתקשר אליי להסביר לי מדוע סרבו ומה ניתן לעשות פעם הבאה כדי שלא יסרבו ואיך ניתן להפעיל עליהם לחץ כדי לאשר זריקה זו לפעם הבאה. תודה
תשובת רופא המשפחה
שלום רב!לפי הסבר שקיבלתי טלפוני טיפול בנאולסטין במיקרה שלך אינו בסל ,המלצה אונקולוג היתה או טיפול בנאולסטין או נאופוגן .במידת הצורך אפשר לקבל מיכתב מהסניף ק"ח .האם פעם הבאה אונקולוג אבקש ויסביר שאת צריך טיפול רק בנאולסטין-בלבד ! אפשר שוב לעביר בקשה לק"ח בברכה בברכה
הבנתי מ אימי המטופלת שבמרשם האחרון נרשם על ידך רק נאולסטים אך שוב הקופה סירבה.
אודה מאוד להסבר ממוקד מדוע אונקולוג ממליץ על תרופה והקופה מסרבת לתת שהרי מדובר בחולה עם מחלה לא פשוטה וכל דבר כזה גורם אי נוחות ומפח נפש רציני למשפחה ולכל הסובבים אז אם ידוע שהקופה מסרבת לתת אם כך אז מדוע להמליץ ואם מומלץ אז מדוע הקופה מסרבת לתת.
זו פנייתי השנייה אלייך בנושא וגם הפעם כבר אין טעם ללחוץ אני מנסה לפתור בעיה זו לפעם הבאה. כמו כן אם אפשר ללחוץ על הקופה כן לאשר אז מי צריך לעשות זאת ולמי לפנות