קצת מוזר לבקש ככה עזרה מאנשים זרים אך בסך הכל אני מרגיש שרובכם תבינו את הבקשה המוזרה שלי. אבא שלי חולה בסרטן ריאות גם כן ואני במבוי פסיכולוגי סתום.
הורי מבוגרים בעלי קווי אופי ישנים והם עוברים את המסע הזה רק בדרך הרפואה הציבורית.. אני חוקר וקורא המון על מחלתו של אבי וכמוכם גם אני מגבש דעה לשילוב אלמנטים נוספים לצד הכימו וההקרנות.. אני תקוע כי הורי לא מסוגלים לקבל גישה של שינוי תזונה/סיוע פסיכולוגי/בחינה למרפאות פרטיות/שיטות טיפול שונות/מחקרים וכו.. לאחרונה לאחר מאבק עיקש שעלה לי כמעט בקשר איתם הצלחתי להחדיר לביתם פטריה יוגית.. מעט תוספי תזונה ועוד דברים שהם ראש סיכה בגודל המידע.. אני לא מצליח להכניס להם שאפשר לבחון אלטרנטיבות שונות ולא-כסף לא מהווה מכשול.
אני קורא ורואה שישנן בדיקות וטיפולים עדיפים לאבי שההיתי רוצה שיעבור אך אין באפשרותם לקבל זאת.
בקיצור ולעיניין-אני מחפש חולים במצב דומה שיקדישו כמה דקות חסד ויצלצלו אליהם ויספרו להם שאפשר גם אחרת.. שצריך להילחם.. שיש עוד.. שיפתחו להם מודעות..
לא שיחה ארוכה כי עולמכם חשוב לכם בפרטיותכם וזה הזוי בעיני לבקש.. אך אם מישהוא יוכל בסך הכל לצלצל ולספר בקצרה על דרכו הנוספת לצד הכימו אני יהיה אסיר תודה על כך..
זו בקשה ילדותית.. אך נובעת מייאוש.. ובשביל אבי אני לא יפסיק להילחם גם אם אעשה מעצמי צחוק ולעג.
מי שיגיב לי להודעה זו אשלח לו פרטים מדוייקים יותר על בקשתי ואת המספר להתקשר..תודה מראש ובריאות לכולכם