שלום
אבקש לדעת האם העובדה שבבדיקה יצאה EFGR ו ALK שלילי, זה מצביע על אטיולוגיה של המחלה. כוונתי היא האם לפי התשובות של המרקרים הנ"ל אפשר לדעת מה הסיבה להתפרצות אדנוקרצינובה אצל אדם.
תודה רבה
קרינה
שלום רב
אחרי שהופסק טיפול כמוטרפי מסויים נשארו ברשותנו שתי תרופות שלא בשימוש - LONQUEX ו X-GEVA .
היות והתרופות לא בשימוש חבל לי שתוקפם יפוג במקוםפ שמישהו שזקוק יעזר בהם.
בבקשה רק מי שמחזיק בידו מירשם רופא לתרופות הנ"ל ולא יכול לרכוש בגלל סיבות כלכליות , פנו אליה ואשמח להעביר לכם.
מציינת שזה שמור במקרר כנידרש.
בברכת בריאות שלמה לכולם!
קרינה - 0526922123
אבקש לדעת מה ת.לוואי שכיחות ביותר של התרופה, מתוך ניסיון / דיווחים של מטופלים. בספרות הרשימה של ת.לוואי לא נגמרת וחשוב לי לדעת מה השכיח ביותר.
שלום אבקש לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להכניס פרטים של שני דיסקים של פט סיטי על מנת לקבל השוואה ...כלומר האם ניתן לראות אולי בצבעיים שונים הבדל בין הבדיקות שבוצעו בהפרש של 3 חודשים, מוקדים חדשים...
תודה קרינה
הטיפול עצמו הינו אלימטה וקרבו...אדנוקרצינומה ריאה ...לצערנו שלב 4...קיבל כרב 3 טיפולים.
הומלץ neulastim , הקופה לא אישרה ובמקום רוצים לתת lonquex
הופננו לטיפול בתרופה הנ"ל בעקות ירידה בספירת הדם עד לצורך בקבלת מנת דם.
הקופה (כללית) לא אישרה את הטיפול אלא אישרה במקומו טיפול ע"י lonquex.
אני מבקשת לדעת מה ההבדלת בתופעות לוואי, ברור שיש הבדל באחד המרכיבים וברור לי שהשיקול הינו כלכלי לקופה.
אני יודעת שה neulastim ניתן פעם אחת במחזור כמותרפי ויודע לווסת רמה בדם. מה לגבי הlonquex ?
תודה מראש
קראתי מאמר על תכונותיו הנוגדות סרטן של צמח האנונה...יותר נכון פרותיו. מי שמע על הכמוסות המכילות רכז הפרי, עד כמה זה אמיתי הדבר?
תודה
אבי אובחן בCT עם גוש סרטני בריאה ולפי הערכה עם גרורות בריאה שנייה ואדרנלים. אנחנו שבועיים בהמתנה לpet ct / . שאלתי היא האם ההמתנה הגיונית לפי הניסיון שלכם או מוגזמת. מה ניתן לעשות כדי לזרז . מציינת שקיבלנו השבוע סוף סוף תאריך לFNA .