כרגע אבי בבית חולים איכילוב ושם לא ממש מדברים איתנו ולא נותנים הסברים לגבי המצב שלו (אנחנו צריכים לרדוף אחריהם).
אשמח לדעת אם אתה יכול לתת לי המלצה על מקום טוב שמתמחה בטיפולים מסוג זה שאולי אשקול להעביר אותו לשם (אולי אפילו מקום פרטי).
תודה
אבי הושפז פעמיים לפני שנה ושנה וחצי בוצעה בדיקת קולנוסקופיה ופעמיים התגלו והוצוא פוליפים.
כרגע אבי מהושפז באיכילוב כבר קרוב לחודש ונאמר לנו כי הסרטן התפשט לכל הגוף (בלוטות הלימפה בגרון, גרורות בחזה, שלפוחית השתן שהיא המקור, ולאגן הירכיים ששם הסרטן גרם נזק לעצם בירך ונוצר שבר שדורש ניתוח).
לפי הבנתי רמת סרטן היא 4 מכיוון שהוא כבר התפשט ל3 מקומות, הרופאים לא מדברים איתנו יותר מידי רק מודיעים לנו כי יתחילו ביצוע 9 הקרונות ברגל על מנת להקל על הכאבים ואחר כך יעבירו אותו למחלקה אחרת ששם יתחילו טיפול כימי בכל הגוף.
ד"ר סלע, אבי בגיל 74 סובל ממספר בעיות לב (לוקח מספר כדורים ביום) וכרגע לא יכול לזוז מהמיטה מהרופאים נמסר לי כי המצב קשה והמחלה סופנית אך הם בכל זאת רוצים לבצע טיפולים כימיים. בייעוצי עם מספר אנשים ומקורבים נאמר לי כי טיפולים אלה קשים מאוד ולאחר טיפול בהם אבי לא יוכל לתפקד בכלל ויהפוך לסיעודי לגמרי, שאלתי היא האם זה נכון לחשוב בכלל במצב כזה על לא ללכת לטיפולים כימיים ולנסות לנצל את הזמן שנשאר לנו איתו כל עוד הוא עדיין יחסית מתפקד? או שטיפולים כימיים יכולים באמת לעזור ולרפא אתו מהמחלה?