שלום לכם,אני בן 36 וחצי, היתה לי אבן בכליה לפני כעשר שנים והזנחתי זאת,זתי בדיקות אולטראסאונד שביצעתי בטווח 4 שנים אחרי האבחנה העידו שאין ממצאים למרות שהיה דם בשתן ואכן לא טיפלתי.לפני כשנה,ירדתי 9 קילו במשקל באופן לא מוסבר,עברתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה והתברר שיש לי בארט סינדרום,בדיקות דם סרטניות תקינות,בדיקות צליאק וקרוהן תקינות ואולטראסאונד בטן עליונה תקינה-בה הדגימו כליות בנוסף.בפנייה לרופא גסטרואונטרולוג מומחה הופניתי לעשות ct בטן אך רופא המשפחה סירב בטענה שאצלי הכל תקין.מזה 8 חודשים,יש לי תכיפות במתן שתן ואני יכול לקום פעמיים במהלך הלילה,כאבים באזור השלפוחית שמעירות אותי משינה,ההשתנה אחרי הקימה משינה יכולה להיות מקוטעת ווללשה לעיתים,בנוסף ייש לי דם בשתן בשתיים מתוך 3 הבדיקות האחרונות ברמות 20 ו 10 בהתאמה.יש לי כאבים במותניים,אומנם לא חדים אך מעיקים ובמיוחד במותן ימין ,מעין דקירות מקדימה ומאחורה.במקרים מסוימים אני מתעורר משינה לצורך השתנה גם משינה אחר הצהריים,אחרי שעה.שאר בדיקות השתן תקינות ובדיקות תפקודי כליות בדם תקינות.פניתי לאחרונה לאורולוג ונתן לי לעשות בדיקת שתן לציטולוגיה ובנוסף ct erography .אני פונה אליכם בשאלה ,מה הסיכוי שיש לי סרטן בדרכי השתן והאם בגילי זה קיים באחוז גבוה?האם העובדה שהזנחתי את האבן מלפני 10 שנים ,גרם לה לרדת לשלפוחית ולעשות דלקות שהתפתחו לסרטן.אני חי בפחדים אדירים עד שאעבור את הבדיקות הרלוונטיות.תודה רבה