שלום רב
למישהו יש מידע היכן ניתן להשיג התרופה שבנדון במחיר מופחת ?
המחיר הרשמי ל 120 טב' הינו 11,739 ש"ח. מישהו יודע על מקום שניתן להשיג בפחות מ 10,000 ש"ח ?
קיבלתי היום לראשונה את הבקבוק המכיל 120 גלולות של ABIRATERONE 250 מ"ג. המינון שהמליץ לי הרופא הוא 1 גלולה ליום. כלומר הבקבוק לשימוש ל 4 חדשים. דא עקא, שעל הקופסא יש הוראת היצרן (טבע) שניתן להשתמש במוצר 60 יום מפתיחת הבקבוק. איך מגשרים הנחיות אלה ?
תודה על תשובתך.
אני מבין, וכך גם נאמר לי ע"י הרופא, שאת המינון הנמוך (קרי 250מ"ג - דהיינו גלולה אחת ביום) עלי לקחת עם האוכל והרופא הדגיש בפני שיש לקחת זאת עם אוכל שומני לשאלתי: מה זה בדיוק אומר אוכל שומני ? כל קיבלתי תשובה שתניח את דעתי. האם חייבים דווקא בשר שמן ? (בשר כבש למשל ? בשר ראש וכיו"ב ?) עוף שמן הוא טוב ? האם להקפיד על אכילת העור של העוף שהוא נחשב כשמן באופן מיוחד ? ואולי דג שמן: כקרפיון ? , מושט ? וכיו"ב ? ואולי סלט ירקות מתובל בכמות שמן זית מפרגנת ? פרוסת לחם מרוחה בחמאה , גבינה למריחה 9%. גבינת שמנת 28%, גבינה צהובה קשה 28% שומן, או פרוסה מרוחה בשיכבת טחינה או בשיכבת מיונז, כל אלה או אחד מכל אלה יעמדו בדרישה ? אנא, הבהרות
לצערי הצטרפתי לאחרונה כחבר המועדון. GL 7 ADENOCARCINOMA. 4+3 GL 9 (4+5((5+4
בוצע PSMA PET קליטה פתלוגית בערמונית בבלוטות לימפה רטרופריטונאל, באגן, ללא גרורות אחרות.(ב"ה)
הרופא המליץ לי על שימוש ב ABIRATERONE. אך עקב העלות והעדר יכולת כספית הוא המליץ בפני על צריכת רבע הכמות המומלצת (דהיינו גלולה אחת של 250 מ"ג ליום - במקום 4 ליום)
שאלותי: 1. האם זו אכן המלצה נכונה ? יש מחקרים שמינון כזהאכן יעיל ותורם את תרומתו ? 2. יש לי אפשרות דחוקה ביותר להגיע ליכולת רכישה של 2 גלולות ליום . האם זה משנה מהותית את התוצאה ? 3. האם ידוע לכם היכן המקום הזול ביותר לרכוש את המרשם. ?