שלום אדגר
אני מודה לך מאוד על תשובתךשעזרה לי מאוד..PSA 11.1 גליסון 8 בן 69 לאחר PET-CT וMRI אין פריצה של הקופסית אך יש חשד סביר ל2 קשריות לכבד ולכליה..מצב בריאות כללי מצויין.לאחר ניתוח של TURP לפני 12 שנה .בעקבות הניתוח נגרמו לי בעיות נוספות של פגיעה בכלי דם והידבקויות וגם לא פטרו את הבעיה של קושי בהטלת שתן.
טופלתי בשערי צדק ,שם המליצו על ניתוח + הקרנות ,לפניתי לחוות דעת נוספת אצל פרופסור אורולוג אונקולוג ,לא המליץ על ניתוח אלה על טיפול הורמונלי +הקרנות ושלח אותי לרופא מומחה להקרנות בהדסה שם חיזקו את הטיפול בהקרנות לאחר טיפול הורמונלי. תענת הרופאים שהמליצו על ניתוח (רובוטי) טענו שאים הניתוח לא יצליח תהיה עוד אופציה להקרנות כאשר ההפך לא אפשרי באשר לרופאים שמצדדים בהורמונים+ הקרנות חושבים לא ניתוח. ההתלבטות שלי גדולה מאוד והיות שהיתי חייב כבר להתחיל באיזה שהוא טיפול בחרתי באפציה ללא ניתוח. כבר התחלתי לקבל BICALUTAMIDE ובעוד 5 ימים אני אמור להזריק לדופן הבטן SUPREFACT.טענת הרופאים שדוחים ניתוח שמצבה הפיזי של הערמונית הרעוע עקב ניתוח קודם ,יסבך את הוצאתה בשלמותה ויצתרכו בסוף לעבור לניתוח פתוח עם כל התופעות הקשות שמלוות אליו.
אני עדיין מתלבט שכן בעוד כ3 חודשים אני אמור להתחיל הקרנות.
אני מאוד מודה לכך אם תוכל לתת לי את דעתך.