שלום לכולם,בחודש דצמבר האחרון לאבי היתה המטוריה בשתן, היה לחץ מאוד גדול ובעקבותיו יצא דם.מאז הוא היה אצל האורולוגית ששלחה אותו למספר בדיקות: ביופסיה של הערמונית, CT דרכי שתן וציסטוסקופיה. PSA 9 - בבידקה האחרונה ה-PSA גדל -11.5.לאחר בדיקת הציסטוסקופיה אבי סבל מאצירת שתן מה שגרם לנו להגיע למיון, שמו לו קטטר ל-3 ימים. במיון גילינו בדרך לא דרך שתוצאות הביופסיה הוכנסו לתיק שלו. בתוצאות נכתב שיש לו אנדוקרצינומה מדד גליסון 4+4=8.כמובן שזה תפס אותי לא מוכנה ובעיקר שאף אחד מביה"ח לא יצר איתנו קשר כשהגיעו התוצאות.מידע נוסף חשוב, מזה כשלושה חודשים אבי סובל מכאבים בעצם הזנב, קצ אחרי שהתחילו הכאבים הוא נפל על עצם הזנב כשהיה באוטובוס ובנוסף גם מעצירות. כשבוע קודם לכן קבלתי את תוצאות ה-CT צוין שם שיש נגע הורס עצם וזה מתאים לכורדומה (וזאת מבלי שהם ידעו על ממצא האנדוקרצינומה בערמונית. התוצאות הגיעו לאורולוגית שעד ליום הזה לא טרחה לחזור אליי וזאת על אף שהשארתי לא מעט הודעות.בעקבות הממצא בביופסיה הקדמנו את הפגישה בבית החולים לקבלת הממצאים. האורולוג בבית החולים שלח את אבי לבדיקת PSMA אחרי שהדגשתי בפניו שיש לו כאבים בעצם הזנב (שאגב הלכו ופחתו) ועל העצירות. הבדיקה אמורה לתת לנו קצת יותר מידע האם חלילה מדובר בגרורות לעצם הזנב. במידה ולא - יתכן ויוחלט על ביופסיה של העצם כדי להבין מה יש שם.הרופא אגב לא מאמין שמדובר בכורדומה, אלא יותר נוטה לכיוון של גרורה של הסרטן. לאחר ביצוע הבדיקה ומתחילת השבוע אני לא מצליחה לקבל את התוצאות מהרופא כי הוא לא נמצא. למרות שקבענו וביום שני שוחחנו שוב, וקבענו לשוחח היום. גם היום הוא לא הגיע!אני אשמח לדעת האם יש למישהו מכם לרופא מצוין בתחום האורולוגיה האונקולוגית (אפילו באופן פרטי), אנחנו הולכים באפלה ולא יודעים מה תהיה הפרוצדורה ובינתיים התחושה היא שאנחהו לא מקבלים מידע ולא מתקדמים לשום מקום. כל אינפורמציה שתוכלו לתת בנושא תהיה מבורכת וכמובן להמלצות לרופאים אנושיים וטובים. המשפחה בחששות באופן טבעי.תודה!