תודה רבה לך ד"ר.
אבא מחר מקבל את כדורי קריזוטיניב הביולוגיים ומתחיל לקחת אותם.
הד"ר היה בשוק שיש לאבא את הגן הזה במיוחד כי עישן כל חייו.
אופטימיות היא שם המשחק.
ד"ר מאיה שלום,
אבא קיבל תשובה היום מהד'ר שהוא חיובי בALK הוא צריך מחר ללכת לרופא לקחת את הכדורים.
הרופא אמר לו שאת הכדורים הוא שותה בבית ולא עושה כימו.
לאבא יש אדנוקרצינומה גרורתית עם פיזור שני לפלאורה, אני רוצה בבקשה שתגיד לי מה עדיף לאבא שיאריך לו חיים ויהיה לו איכות חיים.
ניבולומאב או טיפול ביולוגי.
אני בחוסר אונים, הסטטיסטיקות האלה הרגו אותי.
תודה,
ד"ר אני באמת צריכה להבין סליחה שאני שואלת שוב.
מבחינת הד'ר הוא רוצה לעשות ביופסיה ולראות אם מתאים למחקר אם כן רק עוד שבועיים מתחיל.
עד כמה זה נורא ועד כמה כבר צריך דחוף להתחיל טיפול ?
תודה רבה,
שלום
גילו לאבא שלי את המחלה הארורה לצערנו בריאה.
גילו אדנוקרצינומה גרורתית ונקודות על מעטפת הריאה מצב שלא ניתן להסיר רק לטפל.
שמו לו ניקוז פלוראקס.
הצבע של המים לפני 3 שבועות היה שחור פעם הייתי מנקזת כל יומיים ליטר.. והיה עוד.
היום ב"ה אני מנקזת לו כל יומיים יוצא לו 650 ונעצר.. הצבע הפך להיות צהוב ממש בהיר.
התאים הנם סרטניים ושבוע הבא צריך לעשות ביופיסה אם יכנס למחקר או להכנס להתחיל טיפולים.
האם הצבע שהתבהרר במים מסמן קצת טובות.?
היי
לאבא שלי גילו את המחלה בדיוק ככה והוא צריך להתחיל טיפולים עוד שבועיים
יכולה להגידלי מה עשיתם בסוף??
אכן ניתן להיות אופטימיים? ויכולה להיות נסיגה?
סליחה, לא הבנתי.
עכשיו אבא יצא מהרופא שוב לפגישה לקראת המחקר והדר אמר לו שברוך ה' זה לא התפשט עדיין.
בבקשה תעדכן מה קרה מפה.
אבא שלי מתחיל לקחת תרופות אלו עוד שבוע.
תודה
היי,
איך השגתם את הקיטרודה?
במחקר או פרטי?
גילו לאבא שלי שבוע שעבר סרטן ריאה מסוג אנדוקרצינומה גרורתית. לאחר שהצטברו לו מים בריאות ומהדגימה של המים גילו את המחלה הארורה.
יומיים אחרי התקנו לו פלוראקס כדי לרוקן לו את המים בריאות בבית כי שמוציאים לו הוא בנאדם חדש לחלוטין.
יומיים אחרי שגילינו הפכתי עולם והצלחתי להשים סיטי פט וסיטי מח הבדיקות היו תקינות לא עבר לשום מקום נמצא בריאה וכמה נקודות מעל הריאה.
פנינו לאונקולוג אמר שזה לא ניתן לריפוי אך ניתן לטיפול ובגלל שזה רק מה שיש לאבא הוא לא נמצא בסטטיסטיקה הארורה של החולים בזה.
אמר לאבא שיתחיל פעם ב3 שבועות טיפול כימו וינסה להכניס אותו למחקר בעוד 3 שבועות. שיכול לחזור לעבוד, לנסוע לטייל לעשות הכל.
אמר לו שהוא מתחיל טיפול כימו בלי תופעות לוואי.
האם באמת עם טיפול כימו אבא יוכל להמישך בחייו ובעזרת ה' יכולה להיות נסיגה? האם באמת ניתן להיות אופטימיים?