ליויה כסלו
שלום רב,
בעלי, בן 32 חלה במחלת ההודג'קין (לימפומה) לפני כ-4 שנים.
באותה תקופה הוא קיבל קצבת נכות מביטוח לאומי למשך 12 חודשים.
הוא קיבל כמוטרפיה למשך חצי שנה, ולאחר מכן חזר לעבודה.
כעת, בעלי חלה שוב, ועבר טיפולים קשים יותר וביניהם השתלת מח-עצם.
כעת הוא מקבל שוב קיצבת נכות מביטוח לאומי.
הוא ביקש "שירותים נוספים" מהביטוח לאומי, אך במקום להיענות לו,
מדובר על חוב של כ-16,000 ₪ - סכום אסטרונומי שאיננו יכולים לעמוד בו.
האם אתם יכולים לייעץ לי מה לעשות?
וכן, מה החוק אומר: האם אכן הקיצבה ניתנת לשנה שלימה, או שזה באמת תלוי באי-יכולת לעבוד?בתודה מראש,
נעמה שיראזי
האגודה למלחמה בסרטן והחברה הישאלית לגינקולוגיה אונקולוגית מזמינים אתכן, נשים המתמודדות עם סרטן השחלות ובני משפחתן ליום עיון בנושא: סרטן השחלות.
יום העיון ייערך ביום ג' 23.6.09 בשעה 08:30 בבית האגודה למלחמה בסרטן, רחוב רביבים 7, גבעתיים.
יום העיון ייערך בהנחיית דר' עופר לביא, מנהל היחידה לגינקולוגיה אונקולוגית, מרכז רפואי כרמל, חיפה, יו"ר החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית.
לתוכנית יום העיון ומידע נוסף - לחץ כאן
האגודה למלחמה בסרטן מזמינה חולי סרטן ובני משפחתם ליום עיון בנושא: גידול ראשוני בכבד (הפטומות).
יום העיון ייערך ביום ג' 16.6.09 בשעה 13:30 בבית האגודה למלחמה בסרטן, רחוב רביבים 7, גבעתיים.
יום העיון ייערך בהנחיית דר' אפרים אידילביץ, מנהל היחידה לגידולי מערכת העיכול, מרכז רפואי "קפלן".
לצערי הרב, איבחנו לאבא שלי סרטן בקיבה, אנחנו רק בתחילץ הדרך ונמצאים בחוסר ודאות, מחכים לתשובת סיטי וכולנו במתח נוראי.שבוע הבא הוא אמור להתאשפז והבנתי שלפי הבדיקה ידעו בדיוק אם זה שלח גרורות ועוד...אני יודעת שהטיפולים מאוד קשים, אשמח לדעת מה הן הזכויות שמגיעות לו, ועל כל דרך שיהיה אפשר לעזור לו ולהקל עליו.אשמח לכל מידע ייעוץ והכונהתודהסיגל