שלום לכם
מאז ההודעה עברו 4 שנים
כיום אני מסיעת במחיר מוזל יותר ולא בהתנדבות
אני מגיעה לים' למשפחתי לפרקים
תוכלו ליצור עמי קשר
טליה
0547574874
שלום ד"ר!!
----------------
בעיקבות כרית גידול בשלפוחית השתן ובכליה -נשלחו הממצאים למעבדה פתלוגית ב-3 קופסאות ונתקקבלו התוצאות כדלקמן:
קופסא 1
--------------
LNFAMED URINARY MUCOSA AND SEPARATEDETACHEDFRAGMNT OF LOW GRADE PAPILLARY CACUNOMA WITHOUT
SUGN OF INVASION
קופסא 2
----------------------
FRAGMENTS OF LOW DRADE PAPILLARY URTHRLIAL CARCINOMA WITH FOCAL SUPERFICIAL INVASION OF THE LAMUNA PROPIA NEITHER NORMAL URINARY BLADDER MUCOSA NOR PROPRIA IN THIS MATERIAL STAGE PT1
קופסא 3
-------------------
FRAGMENTS LOW GRADE PAPILLARY UROTHELIAL WITHOUT DIAGNOSTIC SIGN OF INVASION OF THE LAMINA PROPRIA
אפשר אולי להעזר בך לתירגום הממצאים
תודה
בעקבות פטירתו של בן משפחה נשארו לנו 94 טבליות של 200mg Nexavar במחיר של 15,000 ש"ח (מחיר מוזל לעומת המחיר בבתי המרקחת) שאנו מעוניינים למכור.
מצאתי בית מרקחת בשם פרדיס פארםאשר יכול להשיג לי את התרופה בהנחה מאוד משמעותית של כ1500 ש"ח לעומת מה שמצאתי עד כה.
האם מישהו מכיר את בית המרקחת הזה ויש לו איתו ניסיון?מצאתי את בית המרקחת כאן באתר והם היו אדיבים ונחמדים בצורה שלא תיאמן
האגודה למלחמה בסרטן מזמינה אתכם ואת ובני משפחותיהם ליום עיון לחולי סרטן הריאה שייערך ביום ד' 11.11.09 בשעה 09:00 בכפר המכביה, רחוב פרץ ברנשטיין 10, רמת גן.בהנחיית: דר'דב פלקס, מרכז נושא סרטן הריאה, מרכז דוידוף, מרכז רפואי בלינסון.
לתוכנית יום העיון ומידע נוסף - לחץ כאן