מנהלי הפורום
פרופ' יעקב קורח: יו"ר לשעבר של החברה הישראלית לגינקולוגיה אונקולוגית. מנהל המחלקה לגינקולוגיה אונקולוגית המרכז הרפואי ע"ש שיבא תל השומר. בוגר ביה"ס לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. השלים התמחות בגינקולוגיה ומיילדות במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל השומר. סיים השתלמות בת שנתיים בגינקולוגיה אונקולוגית בביה"ח "בית ישראל" בניו יורק ארה"ב. השתלם בלפרוסקופיה מתקדמת בביה"ח בקוויבק בקנדה. חבר החברה הבינלאומית לממאירות גינקולוגית, והחברה האירופאית לגינקולוגיה אונקולוגית.
פרופ' דרור מאירוב: מנהל המרכז לשימור פוריות ע"ש מוריס קאהן שיבא תל השומר. המרכז משלב ייעוץ רפואי, טיפולי שימור פוריות מתקדמים, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית (IVF) ומעקב ארוך שנים לקביעת פוריותן של נשים נערות וילדות חולות סרטן.
נשיא הארגון העולמי לשימור פוריות.
חבר ועדת העדכון של האגודה בנושא גינקו-אונקולוגיה.
ביצע את השתלת רקמת השחלה הראשונה בעולם בעקבותיה חולת סרטן עקרה הרתה וילדה תינוקת בריאה.
האגודה למלחמה בסרטן מזמינה חולים בגידולי ראש צוואר ובני משפחתם ליום עיון שיתקיים ביום ג', 25.5.10 בבית האגודה למלחמה בסרטן "בית מטי", רחוב רביבים 7, גבעתיים.
יום העיון - ללא תשלום
למידע נוסף - לחץ כאן
אנא בבקשה תשובות לכל השאלות. אני בלחץ גדול מאוד. תודה.1. לפי תוצאות ביופסיה - סרטן פפילרי במספר תאים בבלוטת התריס - האם התוצאה הינה וודאית? עד כמה גבוה הסבירות שזה אכן נכון.2. האם בכל מקרה של ניתוח להסרת תאים סרטניים או כריתה מלאה של בלוטת התריס בגלל תאים סרטניים צריך טיפול עם יוד רדיואקטיבי?3. אני בת 39.5עומדת לפני טיפוליIVF ראשון בעוד 4 ימים, אם מדובר בסרטן כמה זמן צריך טיפול עם יוד רדיואקטיבי וכמה זמן אחרי היוד צריך לחכות? האם אפשר טיפול עם יוד למשך 3 חודש בלבד?
אנו סטודנטיות העושות מחקר על תנאים היכולים להביא לשיפור תנאים ותחושת רווחה אישית בקרב חולי סרטן.
אנו רגישות לכך שגילוייה של מחלת הסרטן הינו אירוע חיים קשה ולעיתים קרובות טראומתי לאנשים רבים ובני משפחותיהם.
לאור שכיחותה הגבוהה של מחלת הסרטן בתקופתנו נעשים מחקרים רבים על המחלה.
אנו מודעות לקושי של אדם לאורך תקופת המחלה: לפני אבחון סרטן, מייד אחרי האבחון, במהלך טיפולים, אחרי טיפולים, ובתקופה הארוכה אחרי שהסרטן הוסר, בין אם במצב של הבראה מוחלטת ובין אם בהתמודדות כרונית עם מחלת הסרטן.
כל מצב כזה הוא ייחודי ומשפיע באופן שונה על מצבו הפסיכולוגי של החולה. במחקרינו אנו בודקות מצבים פסיכולוגים של החולים במטרה לשפר את תנאיהם, זכויותיהם ותחושת רווחתם האישית.
לפיכך, מילוי השאלון מאוד יתרום לצורך קידום המחקר, ונעריך מאוד את תרומתכם שתפעל לטובת חולים רבים.
המחקר שומר על זכויות הפרט של החולה, והשאלון הוא אנונימי ואין צורך למלא שם.
המון תודות, בריאות ואהבה.