תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
אימי אובחנה לפני כחודש בסרטן שד עם גרורות לריאות ולעצמות, במצב מתקדם. קיבלנו 2 המלצות לטיפול כימי השונות זו מזו, אנו מרגישים בלבול וזקוקים לעצתכם בנוגע לטיפול:המלצה ראשונה לטיפול: טקסול+אווסטיןהמלצה שנייה לטיפול: ציטוקסן
בשני הטיפולים הומלץ בהמשך על טיפול הורמונלי.במידה ואין באפשרותכם לייעץ לנו בנושא נשמח באם תוכלו להפנותנו למומחה שיעזור לנו בכך.
אתמול התבשרה אימי על גילוי גוש סרטני בשדה הימני.כעת היא מתגוררת בירושלים, אך בעוד חודש היא עתידה לעבור לאזור המרכז.אשמח אם תוכלנה להמליץ לי על רופא כירורג ועל אונקולוג בירושלים או באזור המרכז.
שלום רב,גילי הוא 54 שנים, בשנתיים האחרונות אני נמצאת במעקב אחר גוש בשד שמאל. הגוש נמוש הייטב ואף נראה מבעד לעור. מיקומו בזנב השד בקרבת בית השחי. נעשו שתי בדיקות לבירור תכונותיו, האחת בדיקה באמצעות מחט דקה והשניה באמצעות מחט עבה יותר. בשתי הפעמיים התגלה כי הגוש אינו ממאיר. כפי שנאמר מעלה, היום לאחר ממוגרפיה ואולטרה סאונד עם מעורבות של בלוטה אחת, הוחלט להוציא את הגוש באמצעות ניתוח. מכיוון שיש לי חזה קטן אני חוששת כי תוצאת הניתוח תגרום לעיוות צורת השד. אודה לכם אם תוכלו לומר לי מהן זכויותי לשחזור שד גם במקרה שיתברר כי הגוש אינו ממאיר. תודה