תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום רבלפני כ-3 שנים עברתי כריתת שד. אני מטופלת בארומזין וסובלת מיובש ואגינלי קשה מאוד. הרופאה המליצה על ריפלנס(שום דבר אחר לא עזר) אבל אני לא משיגה את זה בשום מקום. יש לכם אולי מושג איפה אפשר להשיג את התרופה הנ"ל? הרופאה אמרה שאולי דרך האגודה עצמה.שאלה נוספת-הייתי מאושפזת השבוע עם סחרחורות קשות מאוד-עד כדי כך שפוניתי באמבולנסץ כל הבדיקות (סי טי מח, אף אוזן גרון, צילום חזה ואולטרה סאונד כלי דם) תקינות. האם זה יכול להגרם מהארומזין? שוחררתי הביתה אבל זה לא משתפר.תודה שרה
ביבוא אישי זה עולה 120 ₪ ל-8 יחידותלא ידוע לי על קשר בין ארומזין לסחרחורות, במידה והן מתמידות יש לפנות לבורור נוירולוגי.בברכה,דר' תניר אלוייס
האגודה למלחמה בסרטן
שלום ותודה רבה על התשובה.
האונקולוגית שלי אמרה לי שאני יכולה להמנע מהקרנות לשד במידה ואני עוברת כריתה ולהקרין רק לבית השחי. משיקול זה אני מעדיפה לעבור את הכריתה עכשיו - אחרת עלי לעבור הקרנות והשחזור יכול להיות פחות אסתטי.
האם את חושבת שאני צריכה לעבור הקרנה לשד בכל מקרה?
תודה
מירה