תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
שלום למנהלת הפורוםתודה על תשובתך בנושא כריתה או לאשאלה נוספת: סרטן השד שלילי לשלושת הסימנים, יש גם ki67 נחשף בששה אחוז של תאי הגידול.קבלתי 2 חוות דעת מרופאים.1. קודם ניתוח לנקות את האיזור ואז לעשות כימוטרפיה2. כימוטרפיה טקסוטר + קרבופלטין . mri לאחר שלושה טיפולים ובהתאם להמשיך.האם אילו 3 דרכים שונות שמובילות לאותו מקום?3. עברו כבר 7 שבועות מאז שהגידול התגלה, ועדיין לא התחלתי טיפול.אותי מפחידה העובדה להתחיל כימוטרפיה והגידול עדיין לא הוצא. אנני מצפה שתפתרי את הבעייה אבל אולי תאירי לי את דרכיתודה.
אמי הכן מקבלת הרספטין .תוכלי בבקשה לציין שמות של תרופות שמעלות את הנויטרופילים או תוספי מזון,בפגשיה הבא עם אנקולוגית של אמי, אני רוצה להציג לה את הרשימה ושהיא תחליט מה מתאים לאמא.ספירת דם שלה פשוט כל הזמן נמוכה והיא מרגישה טוב פעילה ושמחה, אז לא ברור מה עוד היא צריכה לעשות על מנת לשפר ספירת דם.שוב תודה
לפני מספר ימים עברתי כריתה ושחזור בו זמנית.ההתלבטויות השאלות והחוסר וודאות ידועות לכולנו... ולכן מצאתי לנכון לשתף אתכן בהצלחת בחירתי.
ברצוני להמליץ על רופא פלסטקאי שלפני הכול: אנושי, רגיש, סבלני, מרגיע ומסביר כל פרט וכל שלב בגובה העיניים. ידי זהב ותוצאה מופלאה. עילוי .
כיוון שאני מרגישה שבורכתי אחרי מסע מפרך (אשמח לפרט אישית במידת הצורך) אני מרגישה כשליחה ליידע אתכן עליו והוא : ד"ר ערן בר-מאיר.
האגודה למלחמה בסרטן מזמינה ליום עיון בנושא סרטן שד גרורתישיתקיים ביום שלישי - 6.7.10בבית האגודה למלחמה בסרטן בגבעתיים יום העיון ללא תשלוםלמידע נוסף על יום העיון