והייתי רוצה לדעת אם אנשים מצליחים לצאת מזה או לפחות לחיות תקופה ארוכה לאחר מכן
שלום,
רציתי לדעת, במידה והכימותרפיה וההקרנות אכן מצליחות להקטין את הגידול , מה בכל זאת גורם למוות מסרטן מסוג תאים לא קטנים ?
בנוסף, אבי החל היום לאחר ההקרנות להשתעל מעט מאד דם, ורציתי לדעת ממה זה נובע מלבד שברור שזה אחד התפועות במקובלות של הסרטן.
תודה
לחמתי בת 71 גילו לפני כחודש סרטן מריאות מסוג תאים קטנים.חמתי עברה 4 צינתורים וסובלת מבעיות עם הלב. בעבר חלתה במחלת הסרטן (לפני 30 שנה) והסירו לה שד. כיום , היא מתפקדת יפה מאוד , נראית בריאה לחלוטין , לא סובלת מקשיי נשימה והמחלה נתגלתה עקב בדיקות שגרתיות בבית חולים ולא עקב בעיה בריאותית. כשאני קוראת על המחלה אני כולי "רועדת" , כי חמתי פשוט מרגישה טוב וכל הסיפטומים שמצויינים ממש לא עוברים עליה. קבעו לה להתחיל טיפולים ב - 11.08 זה התאריך הכי קרוב שהיה להם , יש לנו ארוע לילדה ב - 15.08 , ילדתי זו נכדתה הבכורה , והיא מאוד מאוד רוצה להשתתף בבת המצווה שלה. מה שמטריד אותי , כשאני מסתכלת עליה ורואה שהיא מרגישה טוב אז אני אומרת מה יקרה אם ידחו את הטיפול ב - 4 ימים ? , הרי לפי כל מה שנראה , היא הולכת לעבור "גיהנום" שהשם יודע אם היא תשרוד לאחר מכן... כי ראיתי בכמה אתרי אינטרנט שמאוד קשה להחלים מהסוג הזה. אני מנסה לעשות הכל בכדי להזיז לה את התור של הטיפולים ל - 16.08 על מנת שתוכל להנות מהארוע שאולי לנו זה יהיה המזכרת האחרונה ממנה.... אני כותבת ופשוט הדמעות לא מפסיקות לזלוג , כי באמת היא מרגישה טוב , האם המחשבה שלי לקוייה ? האם היא צריכה להתחיל את הטיפולים 4 ימים לפני הבת מצווה שדחו אותה במשך חודש ימים גם ככה ? , אני מצידי שהיא הייתה מתחילה את הטיפולים - אתמול ..... אבל אם כבר דחו אותה , אז מה ישנה ה - 4 ימים האלה ? היא ביקשה מספר פעמים שידחו לה ב - 4 ימים והתשובה הייתה שלא ניתן .... זה מוסד ציבורי ואין מה לעשות ..... אנא ממך , מה את מציעה , להתחיל את הטיפול כמו שקבעו ב - 11.08 או לנסות הכל ולדחות את הטיפול במספר ימים על מנת שתוכל להנות בבת המצווה הראשונה של נכדתה ואולי גם הארוע האחרון עבורה ....... האם סרטן זה באמת גזר דינו מוות ? ב - CT מוח יצא הכל תקין ויצא שאין גרורות וגם בכל הבדיקות שעשתה יצא שאין גרורות , אבל לפי מה שקראתי באינטרנט מרוב שהתאים קטנים , לא ניתן לראות אותם גם ב - CT וגם ב - MRI האם זה נכון ? אודה לך מאוד על תשובתך בהקדם.דארלינג