נסיגה כמעט מלאה של הבלוטות בשער הריאה השמאלית ובמדיאסטינום משמאל,אולם התפתחו נודולים חדשים פריפריים בעיקר בריאה השמאלית (זו הריאה בה נמצא הגידול).מה יכולה להיות המשמעות של העניין?תודה רבה.
נודולים חדשים יכולים להיו קשורים למחלה או לטיפול יש צורך להשוות בין הסיטי
שלום לך דר" גוטפרידאני בן 51 לא מעשן , בתאריך ספטמבר 2010 אובחן אצלי גידול בריאה ימנית בגודל 1,5 ס"מ ובבלוטת לימפה בגודל 4 ס"מ עם חדירה לשלד,התחלתי לקבל כימוטרפיה cis+vp16 במשך חודשיים 3 פעמים בכל פעם שלוש ימים,לפני שבועיים עשיתי ct ולצערי הגידול גדל וגם התפשט לריאה שמאלי ולעורקים ראשיים של ריאה ימנית וגם לאזור אגן, בנתיים הפסיקו את הטיפול ומתכוונים כנראה טיפול ב carboplatin+paclitaxel ,אני מבקש את עזרתך
לאמי אובחן גידול בריאה אתמול. קבעו לה תורים לבדיקות מוכנות לניתוח בעוד שבועיים.
מה דעתכם? זה קביל? או שצריך לעשות מה שאפשר בכדי להקדים?
תודה, עפר
שלום,אבי חלה במזותליומה עקב חשיפה ממושכת לאסבסט בעבודתו על מטוסים בתעשייה האווירית.אני מחפשת אנשים שחלו במחלה עקב תנאים דומים.אנא פנו אלי בדחיפות במיילronit.paran@gmail.com
תודה,רונית.
מה ההבדל בין אסבסטוזיס בריאות לבין גידול סרטני בראות. (אין לי עדיין תשובה היסטולוגית, אך בפתאמיות אובחן גידול באונה ימנית והומלץ על כמוטרפיה לפני ניתוח. )אני חדש בנושא, לא יודע כלום. ועבורי העולם כמעט התמוטט כששמעתי. מחכה גם לתגובות חולים בסרטן ריאות. אפשר לצאת מזה?תודה.