אבי הובחן כחולה סרטן ריאות.
הוא משתעל בתדירות מאוד גבוהה לפרקים במהלך היום.
האם יש משהו שירגיע את זה ?
בהמשך לכך, אני שואל היות ולאבי נאמר שאין לך טיפול, האם תוכלי לומר לי שם של תרופה\ות שיכולות לסייע על מנת שאתייעץ עם האונקולוג של אבי ?
נאמר לו משהו רק עם קודהין, אך לא בטוח שזה יעזור, האם לכך הייתה כוונתך ?
תודה רבה
שאלה 1 בודקת רק egfrבמקרים מסוימים כןהקרינה היא רק לממצא בודד בלבדאורך חיים תלוי במספר פקטורים ולא ניתן לענות לאור האונפורמציה הקימת
האם תרופה -טרסבה או אריסה יכולים להתאים לאימי
הבנתי שתרופות הנ"ל מחוץ לסל
האם צריך בדיקת התאמה לתרופות הנ"ל
תודה רבה על הענות
אריה
הצורך במגע ובחום הוא אחד הצרכים הבסיסים והאנושיים של בני האדם. הוא קיים תמיד ואינו תלוי במצב משפחתי, גיל, מין ואמונה.
הוא יכול להשתנות על פני רצף החיים, והצורך קיים גם כאשר אנחנו נקלעים למצבים קשים, בהם הכאבים, הפחדים ולעיתים אף חוסר התקווה משתלטים עלינו.
בכדי לסייע בהתמודדות עם שינויים אלו פתחנו את הפורום, שנועד לתת מענה לשאלות העוסקות בשינויים בחיים האינטימיים בשלב ההתמודדות עם מחלת הסרטן ובשלב ההחלמה.הפורום מיועד לחולים, למחלימים ולבני ובנות זוגם/ן.
הפורום פתוח לשאלותיכם:http://www.cancer.org.il/forums/26.aspx
שלום רב ד"ר,
לאבי הובחנה המחלה בריאות. הוא מטופל בבית חולים בלינסון, הבנו כי קיים מכשיר חדש להקרנות.
הייתי מעוניין לדעת, על סמך הניסיון הקיים כיום וגם על פי הערכות המידע האם המכשיר הזה יכול להביא לריפוי המחלה או לנסיגתה בצורה משמעותית יותר מכפי שהיה עד היום עם המכשירים הישנים יותר. ברור לי שהדבר מאוד תלוי ספציפית במטופל, אך ככלל, האם המכשיר הוא באמת יותר אפקטיבי בטיפול מעבר למהירות הטיפול והתקצרות משך הטיפולים הנדרשים.
תודה רבה.