שלום 888
אשמח לקבל הפניה למחקרים רלוונטים ל NSCLC Stage4
תודה
אבי טופל בטרסיבה ולא הועיל. בבית החולים בו אבי מטופל נאמר לנו שטיפול באפטיניב הוא ניסיוני ויש מעט מאוד אישורים למתן תרופה זו ושעד כה התנסו בטיפול חולות בסרטן השד. במידה ובבית החולים אבי מטופל לא יצליחו לקבל התרופה, האם יש טעם לברר האם אפשר לקבל אותה בבית חולים אחר מפעת היותה, לפי הבנתי את האונקולוגית של אבא, באספקה מועטה בכל בית חולים למחקר?
האם השימוש בחו"ל בתרופה זו יותר מתקדם ומאושר מאשר בארץ? אם כן היכן אפשר לברר בנושא?
תודה רבה מיכל
שלום!! אני כבר חודש מקבלת tarceva ..כשהתחלתי הרופא אמר לי להפסיק עם תרופה קבוע נגד אולקוס :אומפרדקס...מה אני יכולה לקבל בימקום? כי יש לי רגישות בבטן.
תודה מראש
אני מודה לך מאוד על תשובתך זה נותן לי קצת תיקווה לגבי בעלי שהוא החולה
שלום, אבי חולה סרטן ריאה, בימים אלה מטופל באוסטין אחרי 4 טיפולים כימותרפיה. אבי טוען כי איננו מסוגל לאכול וכי מה שאוכל זה די בכח כי הוא מוכרח ולכן אוכל ממש מעט. מה ניתן לתת לחו על מנת לשפר את התאבון ?
האם מתן סטרואידים במינון נמוך יעשה את העבודה? מצד שני האם סטרואידים ממכרים?
שלום רב..
קצת לא נעים לי לשאול את השאלה הזו אך אזרתי אומץ ואשאל בכל זאת, מקווה שאיענה..
אני בת 23 , מעשנת כבר מגיל 14. פעם זה היה חצי קופסא ובשלב מסויים הפך להיות בין קופסא לקופסא וחצי ליום.
כרגע אני בתהליכי הפסקה..
לפני שהתחלתי להפסיק, במשך כמה שנים היו לי תסמינים נוראיים של קושי בשאיפת אוויר עמוק לריאות, זה פשוט לא היה נכנס.. דפיקות לב מהירות בכל מאמץ אפילו קל וקוצר נשימה.. אני יודעת שהגיל שלי צעיר ורוב האנשים ששומעים מה אני חושבת פשוט צוחקים.. אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת
מה סטטיסטית הסיכוי ללקות בסרטן בריאות בגילי?
במשפחתי ב"ה אין חולי סרטן מסוג שהוא..
עשיתי בדיקת תפקודי ריאות לפני כשנה שיצאה תקינה.. האם יכולה לצאת תקינה במידה ויש סרטן??..