תתעקש.
יש גם CT במקרינה נמוכה יותר. אי אפשר לדעת מה מתבשל בפנים בעיקר לאור העובדה שסרטן ראות מגלים בשלבים מתקדמים של המחלה משום שזו מחלה שקטה.
כל טוב לך
אפשר להמליץ על שמות של פתולוגים מומחי סרטן ריאות. תודה
אנא פנה אלינו, למרכז המידע של האגודה למחלמה בסרטן בטל. 03-5721608
שלום רב,
אני עובד במתחם של משרדים (מבנים בעלי קומה אחת) כשלאחד המבנים הצמודים למשרד שלי ישנו גג מאסבסט.האם יש כאן סיכון בסרטן ?
תודה.
שלום ! אבי אובחן לפני כ3 שנים כחולה בסרטן הריאות למרות שלא עישן אף פעם, עבר כריתת ריאה שמאלית, המחלה חזרה לפני שנה ומאז טופל באירסה ו\שעזרה ואף העלימה את הגידול עד שחדלה מלהשפיע לצערנו, לפני כחודש החל אבי בטיפול באפטיניב (שגרמה לו ליובש נוראי ולפצעים רבים),אך נאלץ להפסיקה בשלב זה היות ולפני כשבועיים חלה בדלקת ריאה והטיפול האנטיביוטי שניתן לו לא ריפא והדלקת נשארה עד שנאלץ לקבל אנטיביוטיקה בוריד למשך יומיים ואז שוחרר כאשר הינו ממשיך את האנטיביוטיקה שהחלה סוף סוף מעט להשפיע, קשיי הנשימה רבים ואבי מתקשה בנשימה מאוד, מה אפשר לעשות כדי להקל עליו את הנשימה? אינלציה עוזרת אך לא מספיק,תודה רבה ורק בריאות לכולם!
היי
מדוע לא התחיל מידי טיפול באפטיניב? אימי צריכה להתחיל טיפול ומתחילים איתה ישר באפטיניב. יש לך מושג למה?
אני מאחלת לאביך החלמה שלמה והקלה מהירה. תודה מראש על תשובתך לשאלתי
אפטיניב ניתן למיטב ידיעתי רק למי שתרופות שלב ראשון כבר לא משפיעות עליו כמו אירסה וטרסיבה.
סליחה מראש על החדירה לפרטיות, האם המחלה הארורה נמצאת אצל אמך רק בריאות? האם גם היא סובלת מכמויות של מים וליחה?
אשמח לקבל את המייל שלך ולהתכתב איתך ישירות כדי לקבל ולמסור פרטים מלאים יותר לא בפורום ציבורי.
הרבה בריאות והחלמה מהירה ושלמה במהרה!
אני ב
kathy@benda.co.il
אשמח אם, תכתבי אלי אתן לך גם את הפלפון שלי.
מסתבר שלאימא יש גרורה שנצמאת במעטפת הריאה ולכן אנחנו למעשה בשלב 4. כרגע אימא סובלת מעצירות וכאבים בכול הגוף. לגבי מים ... לא. מה עוד צפוי לנו?
מחכה למייל ממך. אני קאתי
לסיכום שינויים פוסט קרינטים בRUL ללא עדות רנטגנית לפעלות המחלהאשמח לדעתך מה המלצות להמשך טיפול בשלב זה
שלום לחמי כבר מחודש מאי התגלה סרטן ריאות שלב 4 הוא כבר אחרי שני סבבים של כימו
ואין שיפור אלה החמרה בבדיקת CT הראה שיש גידול מי 0.5 ל 1.2 בגודל של הגרורות
ויש גם בכבד ובכליות
יש לו כאבים חזקים התרופות לא עוזרות
מה אפשר לעשות עוד כדאי לעזור לו?
האים יעשו לו עוד סבב של כימו?
הם החליטו על כימו של פעם בשבוע
זה לא קשה מידי?
מה הסיכויים בכלל ?
המיקום על בריחי .לא ברורה לי השאלה