אמי אובחנה בשלב 3B ללא יכולת לנתח. שאלתי היא, האם בעתיד במידה והגידול יגיב לטיפול האם תוכל להיות אפשרות לניתוח.
מכל המידע שקראתי, נדמה כאילו שאם אתה לא מועמד לניתוח לא יהיה ניתוח בשום שלב בהמשך.
האם זה נכון? ואם כן מדוע? מדוע לא מוציאים אונה שלמה של ריאה בהמשך אם הגידול קטן מאוד על ידי הטיפול?
כמו שאמרת התרופות היחידות שקיימות אחרי כל התהליך הן של EGFR ו ALK.
השאלה שלי (קצת חצופה) : הרופאים מודעים לכל שאר המוטציות והתרופות שיגיעו (אם יעברו את כל התהליך ויצליחו) או שרוב הרופאים מתעסקים רק עם מה שיש כרגע?
השאלה שאני מנסה לשאול שקשורה לשאלה הראשונה היא מתי מגיע זמנם של בדיקות המוטציות האחרות? רק שמגיעים לניסויים קליניים? מתי זה קורה ומה בודקים? כל ניסוי והבדיקה שלו? יש איזה בדיקה רחבה לקבל את כל ספקטרום המוטציות?
תודה רבה על זמנך
שלום רב.
אודה להמלצה על כירורג מוצלח להוצאת גידול בריאות בביה"ח שערי צדק בירושלים.
בדגש על ד"ר דניאל פינק, ד"ר מאהר דיב ופרופ' דני ביטרן
במידה ויש דיס המלצות אודות השלושה, אודה לשמוע גם כן
רוב תודות
שלום רב
אודה מאוד אם תוכלו להסביר את ממצאי תוצאות מעבדה של נוזל פלאורלי, שנבדקו אצל חולה סרטן ראות NSCLC AKC 4ף
"neutro% - ערך נמדד 97.2 סטיה שמאלה, חשד לנכחות גרנלוציטים צעירים, חשד לבלסטים מהשורה הגרנולוציטרית"
מהי המשמעות של הכתוב
תודה רבה
שלום,
לפני כ-10 ימים עברתי קולונוסקופיה וירטואלית לבירור ירידה לריגה במשקל. בדוח כתוב "מודגמת קשרית בגודל כ-5 מ"מ באונה הימינית האמצעית. פרט לכך, ללא ממצא פוקאלי בבסיסי הריאות".
האם יש לי סיבה לדאגה (רופאת המשפחה שלי בחופש)?
בתודה, גלינה