שלום רב, לאחר ברונכוסקופיה לא אבחנתית,
מוזמנת לביופסיה fna בריאה ימין.
עד כמה הבדיקה כואבת? אני ממש בחרדה על הבדיקה הזאת.
האם ניתן לטוס לאחר fna בריאה ולאחר כמה זמן...?
תודה רבה
והאגן.
הבדיקה בוצעה במנח אקסיאלי עם שחזור קורונלי וסגיטלי ללא שתיית חומר ניגודי והזרקת חומר ניגודי תוך
. חזה בלבד מתאריך: 03.05.2013 CT נערכה השוואה לבדיקה קודמת של
סיבת הפניה: המטוריה.ידוע על מוקד בריאה הימנית.
ממצאים:
תת פלאורלי תהליך סולידי בקוטר עד 5 ס"מ גדל לעומת קוטר כ 0.8- ס"מ מלווה באטליקטזיס דיסטלי, MRL- ב
ס"מ.ממצא חדש.
הסננת שומן במיצר, קשרי לימפה מוגדלים פרא-טרכיאליים מימין בקוטר עד 1 ס"מ. קשרי לימפה בודדיים פרא-
אארטליים ללא לימפאדנופתיה בבתי השחי.
ספטות אינטרלובולריות יכול להתאים ללימפנגיטיס. ריאה שמאלית מאווררת היטב.
בקע היאטלי קטן ברצס האזופגיאלי בבסיס הריאה מימין הודגם תהליך סולידי נוסף בקוטר עד 1.5 ס"מ.
כבד,
חמותי עברה צילום חזה, ובו נצא כתם כהה על הריאה. כשבוע לפני הצילום חמותי היתה מצוננת, ולמרות שההצטננות חלפה היא הרגישה חולשה לא אופיינית שבעטיה פנתה לרופאה.לאור סיפור הרקע הרופאה רשמה לה אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת ריאות והפנתה אותה לCT בעוד חודש.שאלתי - האם אין כאן איבוד זמן שלא לצורך?תודה.
שלום רב,
רכשנו לאבי החולה את התרופה ולצערנו היא לא התאימה לנו.
נשמח למכור אותה במחיר מוזל לחולה שמשתמש בכדורים אלו.
תודה
lenavov@gmail.com
אני מטופל זה 10 חודשים באפניטיב ולפי בדיקות הסי.טי. מצבי יציב ואכן אני גם מרגיש טוב. ברצוני לנסוע לטיול מאורגן לדרום אפריקה וביקור בשמורת קרוגר. נאמר לי שצריך לקחת כדורים נגד מלריה "מלרון" אבל על המינון יש הוראות שונות
1. יום לפני הביקור, מספר ימים במשך השהיה בשמורה, ויום אחד לאחר הביקור.
2. יום לפני הביקור בשמורה, במשך כל הימים של השהיה בשמורה, ושבוע! לאחר היציאה מהשמורה.
אינני יודע מה לעשות אודה לד"ר גוטפריד עבור תשובה
1. יום לפני הביקור מבפר ימים במשך השהיה בשמורה, ויום אחד לאחר הביקור.
2. יום לפני הביקור בשמורה, במשך השהיה בשמורה ושבוע! לאחר היציאה מהשמורה.
יש לי יציאות רכות 3-4 פעמים ביום ומעט פצעים על הפנים ועל הגב אבל יחסית אני מסתדר . ההרגשה הגופנית די בסדר ואני בתיפקוד מלא.
בהצלחה
האם התופעות עם הזמן התמעטו לך? מה עם איבוד תאבון? חוסר טעם? בחילות? יובש בכפות הידיים והרגליים? האם אתה סובל באחד מהתסמינים הללו? האם הכדורים נגד שלשול עוזרים לך ?