שלוםבת 75 נוטלת אירסה מלפני חדש וכן ספיריבה.אני מתעתדת לנסוע לוייטנאם בעוד כ-3 שבועות .האם מתור לי לקחת את החיסון?
היי עדי
אנחנו לא מכירות אבל קראתי את מה שכתבת וגרמת לי לבכות, אני כל כך מזדהה איתך אבא שלי היקר בתוך חודש נהיה שבר כלי
לפני כחודש גילו אצל אבא שלי אדוקרצינומה מסוג הכי אגרסיבי שיש מאז חיינו התהפכו אין לנו ימים אין לנו לילות אין לנו שמחה בלב רק דאגה ועצב
הבית חולים הפך להיות הבית השני שלנו לצערי ואנחנו נמצאים עם אבא שלי יום וליל ורואים איך לאט לאט הוא דועך...
כל כך צר לי עליך שאין מי שיהיה שם בשבילך ברגעים הקשים האלה לעודד אותך ואני רוצה להגיד לך שאל תתיאשי תמיד יש ניסים בעולם ואמן שהשם ישלח לך לאבא שלי ולכולם רפואה שלמה
כל כך נגעת לי בלב אני מוכנה לעזור לך בכל מה שתרצי אפילו רק כאוזן קשבת
במידה ותרצי ליצור איתי קשר תשאירי לי הודעה ואני אחזור אליך
המון בריאות והחלמה מהירה רלי
שלום רב,
אימי אובחנה לפני כשנה כסובלת מסרטן ריאות, לאחר טיפולים כימוטרפיים והקרנתיים, הגידול שלח גרורות לעצמות ולאדרנל, כנראה משום שהטיפול שניתן לא היה מתאים. לכן חשבתי שכדאי יהיה לעשות בדיקות כדי לנסות לסייע לרופאים למצוא את הטיפול המיטבי לאימי.
הומלצו לי שתי אבחנות שאחת נקראת בדיקת CTC - תאים סרטניים/גרורתיים בזרם הדם.
ובדיקה אחרת בשם IHC .
ניסיתי לחפש קצת מידע בקשר לשתי הבדיקות ולהבין מי מהן עדיפה אבל אין לי מספיק ידע כדי להבין לעומק ולהחילט מי מהפרוצדורות עדיפה.
האם ישנו איזשהו מומחה שניתן להתייעץ איתו בקשר לשתי סוגי ההבחנות ואחרות בהקשר למקרה הספציפי של אימי?
תודה
מה המשמעות של סיטי חזה ובטן ללא חומר ניגוד?? אבא שלי פיתח אלרגיה ליוד ובמכון שהוא עושה את הסיטי אין אלטרנטיבה.
האם לנסוע לבית חולים מרוחק או שאפשר לעשות סיטי מעקב ללא חומר ניגוד.
בוקר טוב..מחפשת אונקולוג מומלץ שמומחה בסרטן ריאה אצל אנשים שלא מעשנים.דחוף.תודה.